Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6030
%-0.07
Altın 2.919,370
%-0.07
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sözcü'den şok eden Ak Parti Seferihisar iddiası

Sözcü'den şok eden Ak Parti Seferihisar iddiası

AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı’nın Öğretmenevi’nde yenilen yemeğin 3 bin 120 liralık faturasını hala ödemediği ileri sürüldü.

  • Ege Postası
  • 15.01.2013 - 13:26
İZMİR – AK Parti Seferihisar Teşkilatı hakkında çarpıcı bir iddia ulusal gündeme taşındı. Sözcü Gazetesi’nden Saygı Öztürk çarpıcı bir habere imza atarak Teşkilatın 19 ay önce  Öğretmenevi’nde yediği yemeğin parasını hala ödemediğini ileri sürdü. AKP Seferihisar İlçe Başkanlığı, partililere Seferihisar Öğretmenevi’nde yemek verdi.
AKP Seferihisar İlçe Başkanlığı, partililere Seferihisar Öğretmenevi’nde yemek verdi. 3 bin 120 lira tutan hesap, 19 ay geçmesine rağmen bir türlü ödenmedi. İz’­mi’­r’’­in Se’­fe’­ri’­hi’­sar İl’­çe’­si AKP İl’­çe Baş’­kan’­lı’­ğı, 2011 se’­çim’­le’­rin’­den ön’­ce par’­ti’­li’­le’­re ve muh’­tar’­la’­ra Se’­fe’­ri’­hi’­sar Öğ’­ret’­me’­ne’­vi’­’ n’­de ye’­mek ver’­di. Ye’­mek be’­de’­li 3 bin 120 li’­ra tut’­tu. Öğ’­ret’­me’­ne’­vi fa’­tu’­ra ke’­sip, ye’­me’­ği ve’­ren AKP İl’­çe Baş’­ka’­nı Ümit Cin’­gö’­z’’­den bu’­nun pa’­ra’­sı’­nı is’­te’­di. An’­cak 2 yıl geç’­me’­si’­ne rağ’­men bir tür’­lü tah’­si’­la’­tı ya’­pa’­ma’­dı.

İLÇE ÖDEMEDİ, İLDEN İSTEDİLER

AKP İl’­çe Baş’­kan’­lı’­ğı’­’na ke’­si’­len 16 Ha’­zi’­ran 2011 ta’­rih’­li fa’­tu’­ra’­da ya’­zı’­lan be’­de’­lin ken’­di’­le’­ri’­ne AKP İl’­çe Baş’­kan’­lı’­ğı ta’­ra’­fın’­dan öden’­me’­me’­si üze’­ri’­ne, Se’­fe’­ri’­hi’­sar Öğ’­ret’­me’­ne’­vi Mü’­dür Ve’­ki’­li Ay’­şe Si’­bel Do’­ğan, AKP İz’­mir İl Baş’­kan’­lı’­ğı’­’n’­dan pa’­ra’­nın tah’­si’­li ko’­nu’­sun’­da hu’­ku’­ki yol’­la’­ra baş’­vu’­rul’­ma’­dan ko’­nu’­nun çö’­zü’­mü için yar’­dım is’­te’­di. Se’­fe’­ri’­hi’­sar Öğ’­ret’­me’­ne’­vi yö’­ne’­ti’­ci’­le’­ri, AKP İl’­çe Baş’­kan’­lı’­ğı’­’nın, öğ’­ret’­me’­ne’­vin’­den ver’­di’­ği ye’­me’­ğin pa’­ra’­sı’­nı tah’­sil ede’­me’­dik’­le’­ri için çok zor du’­rum’­da ol’­duk’­la’­rı’­nı bil’­dir’­di’­ler. Ne ya’­pa’­cak’­la’­rı’­nı bi’­le’­mez ha’­le gel’­dik’­le’­ri’­ni kay’­de’­den yet’­ki’­li’­ler, bu’­nun ken’­di’­le’­rine zim’­met çı’­ka’­rı’­la’­ca’­ğı’­nı, ken’­di’­le’­rin’­den öde’­me ya’­pıl’­ma’­sı’­nın is’­te’­ne’­ce’­ği’­ni bil’­dir’­di’­ler.


‘ŞAH’­Sİ PROB’­LE’­Mİ VA’­R’

Par’­ti’­li’­le’­re ve muh’­tar’­la’­ra ver’­di’­ği ye’­mek be’­de’­li’­ni öde’­me’­mek’­le suç’­la’­nan AKP İl’­çe Baş’­ka’­nı Ümit Cin’­göz ise Sözcü’ye şun’­la’­rı söy’­le’­di: “İl’­çe Mil’­li Eği’­tim Mü’­dü’­rü’­’nün be’­nim’­le şah’­si prob’­lem’­le’­ri var. Bun’­la’­rı aşa’­ma’­dık. Öğ’­ret’­me’­ne’­vin’­de ye’­mek ver’­di’­ğim doğ’­ru’­dur. An’­cak, pa’­ra’­sı’­nı öde’­me’­di’­ği’­miz id’­di’­ası’­nı ka’­bul et’­mi’­yo’­rum. Fa’­tu’­ra ke’­sil’­miş ve o fa’­tu’­ra da eli’­miz’­de’­dir. Ka’­nun’­la’­ra gö’­re fa’­tu’­ra ke’­sil’­di’­ği’­ne ve bu eli’­miz’­de ol’­du’­ğu’­na gö’­re bir hak id’­di’­a ede’­mez’­ler. SÖZ’­CÜ Ga’­ze’­te’­si ola’­rak böy’­le bir ko’­nu’­yu ola’­yın ta’­ra’­fı ola’­rak ba’­na da sor’­du’­ğu’­nuz için te’­şek’­kür ede’­rim.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.