Dolar 34,1063
%0.06
Euro 38,0063
%0.28
Altın 2.819,250
%0.11
Bist-100 9.764,00
%0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Suat Kılıç: İstanbul 2020 için destek arayışında

Suat Kılıç: İstanbul 2020 için destek arayışında

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İstanbul 2020 Olimpiyatları'na destek sağlamak üzere Rusya'nın St. Petersburg kentinde yapılan Sportaccord toplantılarına katıldı. Suat Kılıç, uluslararası federasyonların Uluslararası Olimpiyat Komitesi...

  • Ege Postası
  • 29.05.2013 - 16:03
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İstanbul 2020 Olimpiyatları'na destek sağlamak üzere Rusya'nın St. Petersburg kentinde yapılan Sportaccord toplantılarına katıldı.

Suat Kılıç, uluslararası federasyonların Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) üyesi başkanları ile başbaşa kritik görüşmeler yaptı. Rusya Spor Bakanı Vitaly Mutko ve İstanbul'un olimpiyat adaylığına açık destek veren İngiltere Spor Bakanı Hugh Robertson ile bir araya gelen Kılıç, IOC İcra Kurulu Toplantısı'nda, İstanbul'un 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları adaylığı için destek istedi.

Rusya Spor Bakanı Vitaly Mutko, olimpiyatları yapabilecek kapasitede bir kent olan İstanbul'un adaylığına destek verdiklerini söyledi. Kılıç, daha sonra İngiltere Spor Bakanı Hugh Robertson ile bir araya geldi. İstanbul'un olimpiyat adaylığına destek veren İngiltere Spor Bakanı Robertson, bu desteğin artarak devam edeceğini vurguladı.

Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksander Zhukov'la da bir süre görüştü. Ayrıca Uluslararası Judo Federasyonu (İJF), Uluslararası Yüzme Federasyonu, Uluslararası Voleybol Federasyonu (FİVB), Uluslararası Ragbi Federasyonu (İRB), Uluslararası Hokey Federasyonu (FİH), Dünya Boks Birliği (AİBA) ve Dünya Atletizm Federasyonu (İAAF) yetkilileriyle de bir araya gelen Bakan Kılıç, toplantıda İstanbul'un adaylığı ile ilgili sunum yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.