Dolar 34,2919
%0.37
Euro 37,4933
%-0.08
Altın 2.915,210
%0.9
Bist-100 8.964,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sudanlı öğrenciler, kendileri zorlu günlerinde yardım edenleri unutmadı

Sudanlı öğrenciler, kendileri zorlu günlerinde yardım edenleri unutmadı

Kültür Şöleni'nde Sudan'dan gelen öğrenciler, kendilerine zorlu günlerde destekte bulunan Kimse Yok Mu Derneği yetkilelerini ziyaret etti. İzmir Kültürpark Fuar Alanı'ndaki Kültür Şöleni sırasında, Sudanlı öğrencilerden Wela Tarık...

  • Ege Postası
  • 26.05.2013 - 20:45
Kültür Şöleni'nde Sudan'dan gelen öğrenciler, kendilerine zorlu günlerde destekte bulunan Kimse Yok Mu Derneği yetkilelerini ziyaret etti.

İzmir Kültürpark Fuar Alanı'ndaki Kültür Şöleni sırasında, Sudanlı öğrencilerden Wela Tarık ve Ala Osman, ülkelerindeki zorlu günlerde kendilerine destek olan Kimse Yok Mu Derneği yetkililerine deve kuşu yumartası hediye etti. Öğrenciler, "Kimse Yok Mu Derneği Sudan'da yardımlar yaptı. Katarakt ameliyatı konusunda ülkemizin insanlarının yanında oldu. Ülkemiz adına onlara teşekkür ediyoruz." dedi.

Öte yandan, ziyaret sırasında Sudan'da 1 ay süreyle gönüllü hemşire olarak çalışan Gülsüm Karadayı da öğrencilerle sohbet etti. Gönüllü hemşire, "Biz Sudan'ın Darfur kentine gittik. Orada şartlar gerçekten çok zordu. Ben bunları orada bizzat gördüm. Bir anda Sudanlı öğrencileri görünce acaba içlerinde tanıdık var mı diye baktım. Çok heyacanlandım. Sudan artık benim ikinci vatanım gibi." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.