Dolar 33,9959
%-0.19
Euro 38,0590
%0.4
Altın 2.831,380
%1.02
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şükrü Paşa’da bayrama kadar asfaltsız sokak kalmayacak

Şükrü Paşa’da bayrama kadar asfaltsız sokak kalmayacak

Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Şükrü Paşa semtinin bütün sokaklarını, Sanayi Mahallesi'nin ise bir bölümünü bayram öncesi asfaltlamayı planladıklarını söyledi. Ramazan Bayramı öncesinde Şükrü Paşa ve Sanayi Mahallesi'nin...

  • Ege Postası
  • 25.07.2013 - 16:41
Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Şükrü Paşa semtinin bütün sokaklarını, Sanayi Mahallesi'nin ise bir bölümünü bayram öncesi asfaltlamayı planladıklarını söyledi.

Ramazan Bayramı öncesinde Şükrü Paşa ve Sanayi Mahallesi'nin asfaltlanmasının önemli ölçüde tamamlanacağı belirtildi. Belediye Başkanı Ali Korkut, söz konusu bölgelere asfaltın hızlı atılması için ihale yaptıklarını ifade etti. Bayram öncesinde her iki bölgenin asfaltlanması için semtteki kadınlara söz verdiğine dikkat çeken Korkut, "Hanımların tozdan uzak, bayram temizliklerini rahat yapmaları için söz verdim. İki ayrı ekiple gece gündüz çalışıp bütün sokakları asfaltlayacağız." dedi.

Finişer koltuğuna oturan Başkan Ali Korkut, hedeflerinin bayrama kadar 200 bin metrekare asfalt atmak olduğunu dile getirdi. Yakutiye ilçesinin en büyük mahallesinin Şükrü Paşa olduğunu, asfaltla birlikte taşla kaplamasının yapıldığını da dile getiren Korkut, "Şükrü Paşa semti ve Sanayi’nin bir bölümünde sokaklar asfalt için hazırlandı. Yollar kazıldı ve temizlendi. Hızlı bir biçimde asfaltlama çalışması yapılacak. Hedefimiz, Şükrü Paşa semtinde 200 bin metrekare asfalt atmak. Bunu bir rekor denemesi olarak sayabiliriz. Hanımların bayram temizliklerini rahatlıkla yapmalarını istiyoruz. Bölgede ciddi sorunlar vardı. Yıllarca asfalt atılmamış sokaklar da var, zamanla bozulanları da. Atacağımız asfalt ile Şükrü Paşa semti ve Sanayi Mahallesi'nin bir bölümü uzun yıllar asfalta ihtiyaç duymayacaktır." şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ali Korkut, Şükrü Paşa semtinin yeni yapılaşmalarla büyümeye devam ettiğine dikkat çekerek, bölgede yol açma çalışmaları gerçekleştirdiklerini işaret etti. Korkut, Şükrü Paşa semtinin kesiştiği noktalarda 1.5 kilometre uzunluğunda yeni imar yolları açtık. Birçok sokakta ise yol çalışmaları yapıyoruz. Aynı zamanda bazı sokak ve caddeleri taşla kaplıyoruz. Sorunsuz bir Şükrü Paşa istiyoruz ve inşallah bayram öncesinde de bunu başarmış olacağız. Şükrü Paşa semti sakinlerine tozdan arınmış, yol sorunu kalmamış olarak bir bayram yaşatacağız inşallah." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.