Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sultan Alparslan Koleji SBS’de dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi

Sultan Alparslan Koleji SBS’de dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi

Bu sene son kez yapılan SBS sonuçları açıklandı. Kars’ta 1, 3, 4 ve 7.'lik çıkaran Özel Sultan Alparslan Koleji öğrencilerini ödüllendirdi. Özel Sultan Alparslan Koleji Yönetim Kurulu adına açıklamada bulunan okul müdürü Fatih Akaslan,...

  • Ege Postası
  • 13.07.2013 - 16:10
Bu sene son kez yapılan SBS sonuçları açıklandı. Kars’ta 1, 3, 4 ve 7.'lik çıkaran Özel Sultan Alparslan Koleji öğrencilerini ödüllendirdi.

Özel Sultan Alparslan Koleji Yönetim Kurulu adına açıklamada bulunan okul müdürü Fatih Akaslan, öğrencilerinin göstermiş oldukları başarıyla bir anlamda öğretmenlerinin emeklerini, ailelerinin desteklerini ödüllendirdiklerini vurguladı. Akaslan kendilerinin de SBS 2013’te dereceye giren öğrencileri ödüllendirerek, bundan sonraki eğitim öğretim hayatında başarılar dilediklerini kaydetti. Akaslan, bu çerçevede öğrencilerden 1. Begüm Şentürk, 3. Kübra Şudaşdemir, 4. Alper Tonga Atalay ve 7. Rüzgar Şimşek’in ödüle layık görüldüğünü, diğer taraftan kolejin Kars genelinde ilk 100’de, 23 öğrenciyi sıralamaya sokmakla başarı çıtasını yükselttiğini belirtti.

SBS’nin açıklanmasıyla öğrenci ve velileri tercih heyecanının sardığını ifade eden okul müdür yardımcısı Zafer Bektaş ise tercihler konusunda velileri uyararak, “Mutlaka sınıf öğretmenleri ve rehber öğretmenlerle görüşerek öğrencileri için en uygun olan tercihleri yapmaları gerekir. Aksi takdirde yapılacak tercih hatası öğrencinin bundan sonraki eğitim hayatını olumsuz etkileyecektir.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.