Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sultanahmet saldırısı en çok İzmir'i vurur

Sultanahmet saldırısı en çok İzmir'i vurur

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkan Yardımcısı Bülent Tercan, Sultanahmet'teki bombalı saldırının turizme etkilerini değerlendirirken, "Ülkemize, özellikle İzmir'e gelen turistlerin başını çeken Alman turistleri kaybetme lüksümüz yok" dedi.

  • Ege Postası
  • 16.01.2016 - 12:31
ETİK Başkan Yardımcısı Bülent Tercan, İstanbul Sultanahmet'teki terör eylemini şiddetle kınarken, acıları paylaştıklarını, terör eylemlerinin ülkemizin ve insanımızın yurtdışında bilinirliği konusunda olumsuz algılar oluşturacağını belirtti.

Bülent Tercan, "Sultanahmet meydanında yaşanan olayın ardından, Almanya halkı içinde de bu tarz olumsuz algıların yaşanacağı aşikardır.  Ülkemize özellikle, İzmir'e gelen turistlerin başını çeken Alman turistleri kaybetme lüksümüz yoktur" dedi. Türkiye'nin tanıtım ataklarını arttırması gerektiğini, özellikle İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kardeş şehri olan Bremen'den başlayarak, İzmir'den Almanya'ya direkt uçuş olan şehirler de başta olmak üzere ziyaretlere, tanıtım ataklarına başlanmasının, İzmir için önem taşıdığını vurguladı. 

Tercan, "Böyle hassas zamanlarda ziyaretlere, roadshowlara normal zamankinden çok daha fazla ihtiyaç var. Bu konuda Etik olarak gerekli desteği vermeye her zaman hazırız" şeklinde konuştu...

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.