Dolar 32,6811
%-0.22
Euro 35,1581
%0.21
Altın 2.448,750
%-0.06
Bist-100 10.389,00
%-2.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli saha çalışmalarında fark yaratıyor

Sürekli saha çalışmalarında fark yaratıyor

AK Parti İzmir Milletvekili Kemrem Ali Sürekli, sahada fark yaratmaya devam ediyor. AK Parti’den yeniden 2. Bölge 4. sıra adayı gösterilen Sürekli, saha çalışmalarında parti ayrımı yapmıyor, gittiği ilçelerde CHP’li belediye başkanlarıyla da bir araya gelip sorunlarını dinliyor. Son olarak Tire’nin CHP’li Başkanı Tayfur Çiçek’le bir araya gelen Sürekli, saha çalışmalarında farklı partiden belediye başkanıyla bir araya gelen tek vekil konumunda. İzmir'de seçim sürecinde ezber bozan hareket

  • Ege Postası
  • 28.09.2015 - 15:30
EGEPOSTASI - 7 Haziran’da AK Parti’den milletvekili seçilen Kerem Ali Sürekli, sahada fark yaratmaya devam ediyor.

Vekil adaylığı sürecinde saha çalışmalarında parti ayrımı yapmayan ve bir çok ilçede CHP’li belediye başkanlarını da ziyaret eden Sürekli, 1 Kasım için yürüttüğü saha çalışmalarında vekillik görevini ‘es’ geçmiyor.

AK Parti’den yeniden 2. Bölge 4. Sıra adayı gösterilen Sürekli, Tire’ye yaptığı ziyaret programında, Tire’nin CHP’li belediye başkanı Tayfur Çiçek’le makamında bir araya geldi. İlçede eğitim döneminin açılış töreninde karşılaşan ikiliden Çiçek, Sürekli'yi makamına davet etti. Daveti geri çevirmeyen Sürekli, Çiçek’ten ilçenin sorunlarını dinledi, çözümü noktasında Ankara nezdinde çalışmalar yapma sözü verdi. Çiçek, ziyaret esnasında Sürekli'ye çiçek takdim etti.


Milletvekili Sürekli'den terör mesajı
 
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Türkiye'nin bölünmez bir bütün olduğunu teröre asla boyun eğmeyeceklerini söyledi. 

Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Trabzon Şalpazarı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin şehitler için okuttuğu mevlide katıldı. Dernek üyelerine konuşan Kerem Ali Sürekli son zamanlarda artar terör olaylarına değindi, "Hiçbir baskıya teröre, şiddete herhangi bir şekilde boyun eğmeyeceğiz ve milletimizle birlikte Diyarbakırlı, Mardinli, Vanlı, Hakkarili, Bingöllü ve Bitlislilerle birlikte omuz omuza bu baskılara karşı demokrasiyi savunacağız" dedi.



Bayrama şehit ailelerinin boynu bükük girdiğini ifade eden Sürekli "Mübarek evlatlarını bayram öncesinde kaybeden ve geçen bayram ellerini öpen evlatlarını bu bayram göremeyen şehit ailelerimize; emin olunuz sizin acınız 78 milyonunun acısıdır, hepimizin yüreğinin yaresidir. Onların bize bıraktığı emanet hem vatanımızın birliği, beraberliği emanetidir, hem de aileleri olarak sizlerin bize emanetidir. Sizleri bu bayramda hüzün içinde bırakan bu terör eylemlerine karşı kararlı mücadelemizi sürdüreceğimizden emin olunuz. Zor günlerden geçiyoruz, Türkiye büyük sınavların içinden milli birlik ve kardeşlik duygusuyla tam bir kararlılıkla geleceğe doğru yürüyor" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.