Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Suriye'den getirdiği kokainle İzmir'de yakalandı

Suriye'den getirdiği kokainle İzmir'de yakalandı

Suriye'den vücuduna yerleştirdiği düzeneğe gizleyerek İzmir'e kokain getiren F.T., narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.Suriye'den kokain maddesi temin eden bir kişinin İzmir'de piyasaya süreceği ihbarını...

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 09:50
Suriye'den vücuduna yerleştirdiği düzeneğe gizleyerek İzmir'e kokain getiren F.T., narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Suriye'den kokain maddesi temin eden bir kişinin İzmir'de piyasaya süreceği ihbarını alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Araştırmaların ardından kokaini getirecek kişinin, 55 yaşındaki F.T. olduğu tespit edildi. Takibe alınan şüpheli, daha önce bağlantıda olduğu Suriyeli kişilerden, Mardin sınırında kokaini teslim aldıktan sonra İzmir'e gelmek için yolcu otobüsüne bindi. Yol boyunca polisin takibinden habersiz olan F.T., indiği sırada yakalandı. Zanlının üzerinde, 700 gr. kokain ele geçirildi. Bunu koltuk altında ve kasık bölgesine özel bir yöntemle sararak gizlediği ortaya çıktı. Kokaini Suriyelilerden 35 bin liraya aldığını söylediği öğrenilen zanlı F.T., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.