Dolar 34,2649
%0.07
Euro 37,6455
%0.12
Altın 2.907,650
%-0.07
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Suriyeli mülteciler için yardım kampanyası başlatıldı

Suriyeli mülteciler için yardım kampanyası başlatıldı

Bağcılar Belediyesi, kendi ülkelerinde yaşanan iç savaştan dolayı Türkiye’ye sığınmak zorunda kalan ve sayıları 200 bini geçen Suriyeli mülteciler için yardım kampanyası başlattı. Toplanan yardımlar Başbakanlık’ın açmış olduğu...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 13:38
Bağcılar Belediyesi, kendi ülkelerinde yaşanan iç savaştan dolayı Türkiye’ye sığınmak zorunda kalan ve sayıları 200 bini geçen Suriyeli mülteciler için yardım kampanyası başlattı. Toplanan yardımlar Başbakanlık’ın açmış olduğu yardım hesabına aktarılarak mültecilere ulaştırılacak.

Kampanya için Vakıfbank ve Albaratürk’ün Güneşli Şubeleri’nde TL, dolar ve Euro hesapları açıldı. Ayrıca SMS yolu ile de kampanyaya katkı sağlanabiliyor. İsteyen vatandaşlar, herhangi bir operatörden 5457’ye boş mesaj göndererek, Suriyeli mültecilere 5 TL’lik bir katkıda bulunabilir.

Suriye’de yaşanan iç savaşın Türkiye’yi de etkilediğini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bundan 100 yıl öncesine kadar aramızda her hangi bir sınır yoktu. Suriyeliler bizim kardeşimiz ve şu anda orada ciddi acılar yaşanıyor. Savaştan kaçan 200 binin üzerinde Suriyeli ülkemize sığınmış durumda. Onlara yardım etmek bizim görevimiz diye düşünüyoruz. Bu düşünce ile yardım kampanyası başlattık. Bağcılarlı hemşehrilerimiz başta olmak üzere herkesi Suriyeli kardeşlerimize, bu zor günlerinde yardım elini uzatmaya davet ediyorum.” dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.