Dolar 34,2201
%0.06
Euro 37,8625
%0.09
Altın 2.919,980
%-0.12
Bist-100 9.013,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürücü adayı, pazara giden kadına çarptı

Sürücü adayı, pazara giden kadına çarptı

Bolu'da pazar alışverişi için evden çıkan bir kadın, karşıdan karşıya geçtiği sırada otomobil çarpması sonucu yaralandı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan kadına yoldan geçen öğrenciler yardım etti. Kadına çarpan gencin 'k sınıfı...

  • Ege Postası
  • 29.04.2013 - 19:10
Bolu'da pazar alışverişi için evden çıkan bir kadın, karşıdan karşıya geçtiği sırada otomobil çarpması sonucu yaralandı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan kadına yoldan geçen öğrenciler yardım etti. Kadına çarpan gencin 'k sınıfı aday sürücü belgesi ile trafiğe çıktığı belirlendi.

Olay, Tabaklar Mahallesi Hattat Emin Barın Caddesi üzerinde meydana geldi. İsmail Türk yönetimindeki 14 DJ 564 plakalı otomobil, pazar alışverişi için evden çıkan 56 yaşındaki Seçil Cengiz'e çarptı. Neye uğradığını şaşıran kadın çarpmanın etkisiyle yola savruldu. Yaralı kadının yardımına ise olay yerinden geçen öğrenciler yetişti. Yaralı kadına ilk müdahaleyi çevrede bulunan vatandaşlar yaptı. Kazada yaralanan Seçil Cengiz, olay yerine çağırılan ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlatırken sürücü İsmail Türk'ün ehliyetinin olmadığı 'K sınıfı sürücü aday belgesi ile trafiğe çıktığı öğrenildi.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.