Dolar 34,2519
%0.04
Euro 37,6058
%-0.07
Altın 2.925,550
%0.14
Bist-100 9.162,00
%0.58

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Susuz’da Çağlayan Öğrenci Yurdu'nun temeli atıldı

Susuz’da Çağlayan Öğrenci Yurdu'nun temeli atıldı

Kars’ın Susuz ilçesinde Özel Çağlayan Öğrenci Yurdu’nun temeli törenle atıldı. Susuz Çayı kenarında, İnönü Mahallesi'ndeki yurdun temel atma törenine Belediye Başkanı Ali Yeğin ve İlçe Müftüsü Murat Çalı, AK Parti İlçe Başkanı...

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 11:23
Kars’ın Susuz ilçesinde Özel Çağlayan Öğrenci Yurdu’nun temeli törenle atıldı.

Susuz Çayı kenarında, İnönü Mahallesi'ndeki yurdun temel atma törenine Belediye Başkanı Ali Yeğin ve İlçe Müftüsü Murat Çalı, AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıza Uray, İl Milli Eğitim şube müdürleri Metin Mamay, Bülent Budak, Mehmet Berktaş ve vatandaş katıldı. İlçe Müftüsü Çalı'nın yaptığı duanın ardından ilk harç düğmeye basılarak temele konuldu.

Yurdun yapılmasına destek veren Kafkas Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin Genel Sekreteri Cengiz Kaya, yaptığı açıklamada, yurdun tamamlanmasının ardından Susuz’un çok kullanışlı ve estetik bir eğitim yuvasına sahip olacağını söyledi. Kaya, “64 öğrenci kapasiteli olacak olan yurdun Susuz’un eğitimine olumlu katkıda bulunacağına inanıyorum ” dedi.

Kaya, 2013 Eylül’e bitirilmesi planlanan Susuz Özel Çağlayan Öğrenci Yurdu'nun, 4 katlı olacağını bünyesinde derslikler, etüd salonları, dinlenme ve misafir odaları, kafeterya, çamaşırhane ve yatakhanenin yer alacağını belirtti.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.