Dolar 34,2535
%0.04
Euro 37,6119
%-0.05
Altın 2.909,710
%-0.41
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Susuz’daki yarışmaya bakanlık denetçisi sponsor desteği sağladı

Susuz’daki yarışmaya bakanlık denetçisi sponsor desteği sağladı

Kars’ın Susuz ilçesinde düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye girenlere verilecek ödüller için Milli Eğitim Bakanlığı denetçisi Fatih Demir araya girdi ve ödüller için sponsor desteği sağladı.Susuz’da yaşanan olay ilk olarak ilçeye...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 10:46
Kars’ın Susuz ilçesinde düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye girenlere verilecek ödüller için Milli Eğitim Bakanlığı denetçisi Fatih Demir araya girdi ve ödüller için sponsor desteği sağladı.

Susuz’da yaşanan olay ilk olarak ilçeye bağlı 29 ilkokul arasında beş kategoriye göre düzenlenen yarışmayla başladı. Birleştirilmiş sınıfların kendi aralarında ve müstakil sınıfların kendi aralarında yarıştığı yarışmada Aynalı İlkokulu birinci, Çamçavuş İlkokulu ikinci, Küçük Çatak İlkokulu da üçüncü oldu.

İlçeye denetime gelen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri yarışma düzenlediğini öğrendi. Denetçi Fatih Demir bütün öğrencilerin ödüllendirilip ödüllendirilmeyeceğini sordu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıza Uray da bütün öğrencilere ödül vermek istediklerini, ancak imkanlarının kısıtlı olduğunu söyledi. Bunun üzerine denetçi Demir, yarışmaya katılan bütün öğrencilerin ödüllendirilmesini istedi ve kendisinin destekleyici bulacağını belirtti.

Demir girişimi ile bulunan sponsorlar öğrencileri 23 Nisan’da ödüllendirecek. Birinci olan okulun öğrencilerine tablet bilgisayar, diğer öğrencilere ise MP4 verileceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.