Dolar 34,0623
%-0.07
Euro 37,9346
%0.09
Altın 2.818,780
%0.09
Bist-100 9.758,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şuurlu Öğretmenler, kısa film senaryo yarışması düzenledi

Şuurlu Öğretmenler, kısa film senaryo yarışması düzenledi

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) 'İslam Tarihinden Altın Levhalar' konulu 2. Kısa Film Senaryo Yarışması düzenledi. Yarışmanın konuları Peygamberler tarihi, Asrı Saadet dönemi, Selçuklu veya Osmanlı tarihinden yaşanmış olaylar...

  • Ege Postası
  • 29.04.2013 - 11:23
Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) 'İslam Tarihinden Altın Levhalar' konulu 2. Kısa Film Senaryo Yarışması düzenledi.

Yarışmanın konuları Peygamberler tarihi, Asrı Saadet dönemi, Selçuklu veya Osmanlı tarihinden yaşanmış olaylar olarak açıklandı. Yarışmaya son başvuru tarihi 24 Mayıs olacak. Dereceye girenlerin ödülleri ise 15 Haziran’da takdim edilecek. Herkese açık olan yarışma ile ilgili tüm detaylar www.ogder.org adresinden ulaşılabilecek.

Şartname ile ilgili bilgi veren ÖĞ-DER Erzurum Şube Başkanı Abdullah İkinci, “Konu tarihimizle ilgili olup alan sınırlaması yoktur. 'Tarihimizden Altın Levhalar' alt başlıklı yarışmamızda senaryolar milli duygularımızı ve fikirlerimizi bizlere aktaran her türlü olay ve kişi üzerinden yola çıkılarak yazılabilir. Animasyon, belgesel ya da drama tarzında yazılabilir. Tür sınırlaması da yoktur. Herhangi bir ilim adamından devlet adamına tarihin içinde yer almış her isimden bahsedilebilir.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.