Dolar 32,6659
%0.07
Euro 35,1326
%0.12
Altın 2.442,230
%-0.22
Bist-100 10.376,00
%0.32

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TABA'dan Kocaoğlu'na ziyaret

TABA'dan Kocaoğlu'na ziyaret

Türk Amerikan İşadamları Derneği (TABA) İzmir Şubesi Başkanı Halil Bağdınlı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 15.10.2016 - 16:09

Seçimin ardından göreve başlayan yeni yönetimi kutlayan Başkan Kocaoğlu, "Dernek çalışmalarına her türlü desteği vereceğimiz gibi ortak projeler de yapabiliriz" dedi. 

Türk Amerikan İşadamları Derneği İzmir Şubesi'nin genel kurulunda başkanlığa seçilen Halil Bağdınlı ile yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na ziyarette bulundu. Türk ekonomisine katma değer sağlayan firmaların rekabet güçlerini artırmayı hedeflediklerini söyleyen Bağdınlı, "Bizler, Türkiye ekonomisine katma değer sağlayan firmaların rekabet güçlerini artırmak, mevcut üyelerimize yapacağımız organizasyonlarla fayda sağlamak ve derneğe yeni üyeler kazandırmak için yeni dönemimizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Türk-Amerikan ekonomik ve ticari ilişkilerinin geliştirilmesi, iki ülke arasındaki yatırımın artırılması için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Bugün yeni projelerimizi de Başkanımızla paylaşacağız" diye konuştu.

ORTAK PROJE TEKLİFİ 

Yeni yönetimin yapmayı planladığı projeleri dinleyen Başkan Kocaoğlu da derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve kent ekonomisine önemli katkılar verdiğini söyledi. Kocaoğlu, "Bizler de İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanındayız. Yapacağaınız tüm projelerede de tüm desteğimizi vereceğimiz gibi ortak projeleri de hayata geçirebilir" dedi. 

Ziyarette, dernek yönetim kurulu üyeleri Başkan Kocaoğlu'na bir plaket verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.