Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TGC başkanlığına Turgay Olcayto seçildi

TGC başkanlığına Turgay Olcayto seçildi

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) 44. Olağan Genel Kurulu'nda seçim sonuçlarına göre oyların çoğunluğunu Turgay Olcayto'nun listesi aldı. Olcayto, TGC'nin yeni başkanı oldu.Dün başlayan oylama, 17.00'da sona ererek sayıma geçildi. Seçimde,...

  • Ege Postası
  • 27.04.2013 - 15:49
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) 44. Olağan Genel Kurulu'nda seçim sonuçlarına göre oyların çoğunluğunu Turgay Olcayto'nun listesi aldı. Olcayto, TGC'nin yeni başkanı oldu.

Dün başlayan oylama, 17.00'da sona ererek sayıma geçildi. Seçimde, Turgay Olcayto’nun Bağımsız, Bağlantısız, Özgür Gazeteciler Grubu, Sedat Bakıcı’nın Emeğe Saygı Grubu, İdris Akyüz’ün Değişim Hareketi Grubu, Seraceddin Zıddıoğlu’nun Merhaba Grubu ve bağımsız adaylar yarıştı. Yoğun ilginin gösterildiği seçimlere, Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda gazeteci katıldı.

Oy kullanma işleminin son ermesinin ardından sandık kurulu tarafından oy sayımına başlandı. Oy sayımı, gece geç saatlere kadar sürdü. Seçimlerde kullanılan oyların büyük çoğunluğunu Turgay Olcayto’nun listesi aldı.

Olcayto'nun yönetim kurulu listesinde şu isimler bulunuyor: "Vahap Munyar, Sibel Güneş, Gülseren Güver, Ahmet Özdemir, Niyazi Dalyancı, Recep Yaşar, İhsan Yılmaz, Celal Toprak, Kamil Masaracı ve Göksel Göksu yer aldı. Denetleme Kurulu ise Engin Başçı, Ziyneti Kocabıyık ve Nurcan Sabur." Balotaj ve onur kurulu oy sayımı ise sürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.