Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
THY, eylem yapan pilot hakkında soruşturma başlattı

THY, eylem yapan pilot hakkında soruşturma başlattı

İstanbul’dan Beyrut’a gidecek olan uçağın Kaptan Pilotu B. G.'nin yolcu alımını tamamladıktan sonra yolculara İngilizce ve Türkçe olarak iki Türk pilotun Beyrut’ta kaçırılmasını protesto ettiğini anons ederek uçakğı terk ettiği...

  • Ege Postası
  • 18.08.2013 - 12:23
İstanbul’dan Beyrut’a gidecek olan uçağın Kaptan Pilotu B. G.'nin yolcu alımını tamamladıktan sonra yolculara İngilizce ve Türkçe olarak iki Türk pilotun Beyrut’ta kaçırılmasını protesto ettiğini anons ederek uçakğı terk ettiği belirtildi. TÜrk Hava Yolları (THY), söz konusu pilotla ilgili soruşturma başlattığını duyurdu.

Alınan bilgiye göre, THY pilotu B. G., Beyrut'ta 2 Türk pilotun kaçırılmasını protesto etmek için saat 01.00'da İstanbul-Beyrut seferini yapacak uçaktayken, İngilizce ve Türkçe olarak uçuşun gerçekleşmeyeceğini anons etti. Daha sonra pilot uçaktan indi. Olay üzerine 151 yolcusu bulunan uçak, yarım saat rötarlı kalktı.

THY, yaşanan eylem üzerine söz konusu pilot hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. Buna göre Kaptan Pilot B. G.'nin soruşturma bitene kadar uçuştan alıkonulacağı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.