Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TIR'ların durdurulduğunu televizyondan öğrendim

TIR'ların durdurulduğunu televizyondan öğrendim

Tuğgeneral: TIR'ların durdurulduğunu televizyondan öğrendim. Adana ve Hatay'da MİT TIR'larının durdurulmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, MİT TIR'larının durdurulması olayından haberi olmadığını ve televizyondan duyduğunu söyledi.

  • Ege Postası
  • 02.12.2015 - 14:34
Adana ve Hatay’da Ocak 2014’te MİT'e ait TIR'ların durdurulmasına yönelik olarak yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan biri emekli üç subayın savcılık ve mahkemedeki ifadeleri belli olmaya başladı.
Soruşturma kapsamında tutuklanan Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, MİT TIR’larının durdurulması olayından haberi olmadığını ve olayı televizyondan duyduğunu söyledi.
Habertürk gazetesinden Serdar Kulaksız'ın haberine göre Celepoğlu,"Alay Komutanlığı aracındaki plakanın üzerinde bulunan yıldızların kılıfı düşmüş. Bunu görenler de benim oraya geldiğim şeklinde yorumlarda bulunmuştur" dedi.
Özellikle bazı medya kuruluşlarında Gülen cemaatiyle ilişkili olduğu ve 'paralel yapı ile bağlantılı olarak' davrandığı öne sürülen Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, Fethullah Gülen ile de bir alakasının bulunmadığını belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.