Dolar 34,1764
%0.04
Euro 38,3013
%0.36
Altın 2.901,900
%-0.63
Bist-100 9.661,00
%-1.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TOKİ ve Göztepe Başkanı Çankaya'da

TOKİ ve Göztepe Başkanı Çankaya'da

Başbakan Binali Yıldırım, TOKİ Başkanı Turan ve Göztepe Kulübe Başkanı Sepil'i kabul etti. TOKİ ve Göztepe Başkanı Çankaya'da

  • Ege Postası
  • 06.09.2016 - 09:57

Başbakan Binali Yıldırım, Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ve beraberindeki heyet ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan’ı kabul etti.

Başbakan Yıldırım, TOKİ Başkanı Turan’ı, Göztepe Kulübü Başkanı Sepil’i ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü’nde kabul etti. Heyette İzmir Milletvekilleri Atilla Kaya ve Hamza Dağ da yer aldı. 

Yaklaşık yarım saat süren kabulde, TOKİ Başkanı Turan, Yıldırım'a, Göztepe'de TOKİ tarafından yapımı devam eden stat projesine ilişkin bilgi verdi. Öte yandan Başbakanlık’ın Twitter hesabından, gerçekleşen kabule ilişkin fotoğraf paylaşıldı.

Gerçekleşen görüşmelerin ardından konuşan Başkan Mehmet Sepil, “1949’dan bu yana Göztepe’mize hizmet veren Gürsel Aksel Tesisleri Göztepe’nin yeni başarılarına ev sahipliği yapmak üzere stat haline geliyor. İzmir’in en değerli alanlarından biri olan Gürsel Aksel Tesisleri’ne yapılacak olan stat sadece ayda iki gün kullanılan bir yer değil 365 gün çevrede oturan halka hizmet veren bir yaşam alanı olacaktır. Göztepe 2018-2019 sezonunu yeni stadında oynayacaktır.  İzmirli Başbakanımız stat projemizin tüm aşamalarını yakından takip ederek bugünlere gelinmesinde en büyük paya sahibi olmuş ve konuyla çok yakından ilgilenerek ciddi enerji harcamıştır. Zor günlerden geçen ülkemizin yoğun gündeminde bizlere vakit ayırdığı için Değerli Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Yapımına başlanacak olan 20.000 kapasiteli stat, tam anlamıyla 365 gün yaşayan bir mekan olacak. İçerisinde 2 katlı otopark, halka açık spor alanları, müze, idari alanlar, fitness merkezi, sosyal alanlar, çocuk eğlence merkezleri ve kulübe gelir getirici ticari alanlar yer alacak olan stat ile ilgili detaylı bilgiler önümüzdeki günlerde İzmir kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.