Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TRT'nin 49’uncu yıldönümü Bakü’de kutladı

TRT'nin 49’uncu yıldönümü Bakü’de kutladı

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de TRT’nin kuruluşunun 49’uncu yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde ‘’İki devlet bir millet konseri’’ ile kutlandı. TRT’de Akşam Sefası isimli müzik programı ekibinin ve Azerbaycanlı Şarkıcılar...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 22:25
Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de TRT’nin kuruluşunun 49’uncu yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde ‘’İki devlet bir millet konseri’’ ile kutlandı.

TRT’de Akşam Sefası isimli müzik programı ekibinin ve Azerbaycanlı Şarkıcılar Alim Kasımov ve Tünzale Ağayeva’nın sahne aldığı program davetlilere müzik ziyafeti çekti.

Respublika Sarayında gerçekleştirilen konsere Cumhurbaşkanlık Siyasi ve Sosyal Politikalar Şube Müdürü Ali Hasanov, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Türkiye Bakü Büyükelçisi Alper Coşkun, milletvekilleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanatçılar ve çok sayıda davetli katıldı.

Azerbaycan’ın en popüler şarkıcılarından Alim Kasımov ve Tünzale Ağayeva’nın sahne performansları izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı. TRT’nin canlı olarak yayınladığı konserde Akşam sefası ekibinin birbirinden güzel şarkıları aynı güzellikte ifaları Azerbaycanlı müzik severlerden tam not aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.