Dolar 34,2640
%-0.02
Euro 37,3969
%-0.26
Altın 2.918,010
%-0.35
Bist-100 8.699,00
%-1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TÜDESB öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı

TÜDESB öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı

Almanya'nın aşkent Berlin’de 1994 yılında eğitim faaliyetlerine başlayan TÜDESB Eğitim Kurumları’na bağlı lisede mezuniyet sevinci yaşandı. Almanya’da lise bitirme (Abitur) sisteminde yapılan değişiklik nedeniyle iki mezun birden veren...

  • Ege Postası
  • 21.06.2013 - 10:55
Almanya'nın aşkent Berlin’de 1994 yılında eğitim faaliyetlerine başlayan TÜDESB Eğitim Kurumları’na bağlı lisede mezuniyet sevinci yaşandı. Almanya’da lise bitirme (Abitur) sisteminde yapılan değişiklik nedeniyle iki mezun birden veren TÜDESB’de, 33 öğrenci lise diplomasını alarak üniversiteye gitmeye hak kazandı.

Üçüncü ve dördüncü mezunlarını veren TUDESB’İ çok uzun zamandır takip ettiğini söyleyen ve mezunları tebrik eden Sosyal Demokrat Parti (SPD) Berlin Eyalet Milletvekili Rainer-Michael Lehmann, TÜDESB’in başarılarının kendisini etkilediğini ifade etti. Öğrencilere lise bitirmenin (Abitur) ve eğitiminin önemini aktaran SPD’li politikacı Lehmann, öğrencilere başarılar diledi.

TÜDESB’in Kıta ve Okullar Bölüm Başkanı Muzaffer Toy, okullarının ulusal ve uluslararası başarılar gösterdiğini belirterek, son olarak öğrencilerinin Gürcistan’dan altın madalyayla döndüklerini hatırlattı.

TUDESB Lisesi Müdiresi Sabrina Leberecht, mezun olan öğrencilerin yedinci sınıfa başladıkları hallerini hatırlattı ve başarılarından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Bu yılın okul birincisi olan ve 1,2 ile diplomasını alan Beyza Dasdan, TÜDESB’de gördüğü eğitimden ve okul ortamından duyduğu memnuniyete dile getirerek TÜDESB yönetimine ve arkadaşlarına teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.