Dolar 34,2770
%0.32
Euro 37,4702
%-0.14
Altın 2.905,180
%0.55
Bist-100 8.964,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TÜRKONFED Başkanı Onatça: Tuzağa düşmeyelim

TÜRKONFED Başkanı Onatça: Tuzağa düşmeyelim

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Süleyman Onatça, Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki saldırıların tahrik amaçlı olduğunu belirterek dikkat ve sağduyu çağrısı yaptı.    TÜRKONFED Başkanı...

  • Ege Postası
  • 13.05.2013 - 16:04
Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Süleyman Onatça, Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki saldırıların tahrik amaçlı olduğunu belirterek dikkat ve sağduyu çağrısı yaptı.

    TÜRKONFED Başkanı Onatça, iş dünyası olarak saldırıları nefretle kınadıklarını belirtti ve tüm kesimlerin tepkilerinde dikkatli ve sağduyulu olması gerektiğini vurguladı. Onatça açıklamasında şunları dile getirdi: “İş dünyası olarak, her şeyden önce bu insanlık dışı saldırıyı gerçekleştirenleri şiddetle kınıyoruz, nefretle lanetliyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Acımız büyük. Türkiye’nin kendi sorunlarının çözümünde mesafe kat etmeye başladığı bir dönemde yapılan menfur saldırının esas amacının, kargaşa ve infial yaratarak, huzur ve güven ortamını bozacak düşünceleri tahrik etmek olduğu kanaatindeyiz. Bu tuzağa düşmemeliyiz. Yapılan hain planları, ancak, tepkilerimizde dikkatli ve sağduyulu olarak boşa çıkarabiliriz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.