Dolar 34,1879
%0.02
Euro 38,1102
%0.04
Altın 2.898,900
%0.1
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tacizciler kameraya yakalandı (Özel)

Tacizciler kameraya yakalandı (Özel)

Yılbaşı eğlencelerinde kadınları taciz eden şahıslara göz açtırılmadı. Taksim ve civarında konuşlanan güven timleri, tacize yeltenen şahısları anında gözaltına aldı. İstiklal Caddesi ve Taksim’deki bir taciz olayı da kameralara...

  • Ege Postası
  • 01.01.2014 - 03:27
Yılbaşı eğlencelerinde kadınları taciz eden şahıslara göz açtırılmadı. Taksim ve civarında konuşlanan güven timleri, tacize yeltenen şahısları anında gözaltına aldı. İstiklal Caddesi ve Taksim’deki bir taciz olayı da kameralara yansıdı.

İstanbul’da yılbaşı kutlamalarının merkezi olan Taksim ve civarında taciz olayları da yaşandı. Polisin önceden aldığı önlemler sayesinde çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. İstiklal Caddesi’nde ilerleyen 2 kadını taciz eden şahıs kameralara yakalandı. Kendisini takip eden polislerden habersiz olan şahıs kadınlara yaklaşınca güven timleri anında müdahale etti. Şüpheli gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Japon turistler de tacize uğrayanlar arasındaydı. Kadınların etrafını saran şahıslara polis müdahale etti. Burada da bir kişi gözaltına alındı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.