
Tahir Şahin'in acı günü
Menemenspor, eski başkanlarından Aydın Şahin'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Menemenspor’un amatör Lig'den 1’inci Lige kadar başkanlığını yapan eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in kardeşi Aydın Şahin vefat etti. Menemenspor camiasının acı günü
- Ege Postası
- 29.12.2019 - 12:08
Menemenspor Onursal Başkanı Tahir Şahin'in kardeşi olan, geçen sezon sarı-lacivertliler 2'nci Lig'de şampiyonluk yaşadığında da başkanlık koltuğunda oturan Aydın Şahin, bir süredir tedavi gördüğü rahatsızlığa yenik düşerek 59 yaşında hayatını kaybetti.
Sarı-Lacivertli takımın 13 yıl başkanlığını yapan Aydın Şahin için ilk tören Menemenspor Kulübü önünde düzenlendi.
Aydın Şahin'in cenazesi öğle namazı sonrası Kasımpaşa Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Menemen Merkez Mezarlığı'na defnedildi. Şahin ailesinin acı gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Cenazeye İzmir’deki spor camiasından birçok ismin yanı sıra belediye başkanları ve siyasetçiler de katıldı.
Yorum Yazın