Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Taksim’de taraftarlar arasında arbede (Özel)

Taksim’de taraftarlar arasında arbede (Özel)

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan derbi karşılaşmasının ardından Taksim Meydanı’nda bir grup Galatasaray taraftarı, Taksim metro durağında bekleyen bir Fenerbahçe taraftarına saldırdı. Saldırıya uğrayan taraftar vatandaşlar...

  • Ege Postası
  • 11.11.2013 - 03:02
Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan derbi karşılaşmasının ardından Taksim Meydanı’nda bir grup Galatasaray taraftarı, Taksim metro durağında bekleyen bir Fenerbahçe taraftarına saldırdı. Saldırıya uğrayan taraftar vatandaşlar tarafından kurtarılarak bölgeden uzaklaştırıldı.

Akşam saatlerinde Galatasaray ve Fenerbahçe derbisinin ardından Taksim Meydanı’nda toplanan bir grup Galatasaray taraftarı, bir süre takımlarının lehine slogan attıktan sonra Taksim metro durağına doğru yürüdü. Sloganlar eşliğinde merdivenlerden aşağı inen taraftarlar, durakta bekleyen bir Fenerbahçe taraftarına saldırdı. Bir anda onlarca kişinin arasında kalan Fenerbahçeli taraftar, durakta bekleyen vatandaşlar tarafından kurtarılarak bölgeden uzaklaştırıldı. Galatasaraylı taraftarlar ise metroya binerek olay yerinden uzaklaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.