Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Taraftarlar Kordon'da meşale şov yapacak!

Taraftarlar Kordon'da meşale şov yapacak!

İZMİR’de, Taksim Gezi Parkı eylemlerine destek vermek amacıyla düzenlenen gösteriler sırasında, toplam 170 bina, işyeri ve araçta zarar meydana geldiği açıklandı. Çiğli Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın bulunduğu binayı yanıcı madde atıp yaktıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve yaşları küçük olan iki şüpheli de işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Bu arada, İzmir’deki spor kulüplerinin taraftarları, Kordon’da meşale şovu yapmaya hazırlanıyor.

  • Ege Postası
  • 07.06.2013 - 18:07
İZMİR - İstanbul Taksim’deki Gezi Parkı’nda bulunan ağaçların kesilmesi girişimiyle başlayan ve bir çok kente yayılan eylemler İzmir’de de aralıksız sürüyor. Son iki gündür polis ve göstericiler arasında herhangi bir çatışmanın olmadığı İzmir’de, ilk günden buyana gösteriler boyunca 170 bina, işyeri ve araçta zarar oluştuğu belirtildi.

Bu arada geçen pazar günkü eylemlerde, Ak Parti Çiğli İlçe Teşkilatı’nın bulunduğu binanın yanıcı madde atılıp yakılmasıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan iki kişiden 14 yaşındaki H.S. savcının talimatıyla, 16 yaşındaki H.S. de Denetimli Serbestlik Yasası gereğince serbest bırakıldı.

TARAFTARLAR BİRLEŞTİ, MAŞALE ŞOV YAPILACAK

Kentte eylemler sürerken, İzmir’in köklü spor kulüpleri Karşıyaka, Göztepe, Altay, Bucaspor, Altınordu, İzmirspor taraftarları birleşip kordonda meşale şovu yapma kararı aldı. Karşıyaka ile Göztepe’nin kuruluş yıldönümlerini kutlarken, sahillerinde yaptıkları şovun hem eyleme dahil edilmesi hem de kentteki taraftarları birleştirmesi, eylemcilerin de yoğun ilgisini çekti.

Hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren taraftarlar, yarın saat 21.00’de kordon boyunda omuz omuza verip, işaret fişeğinin atılmasıyla meşalelerini ateşleyecek ve İzmir’de ilk kez tüm taraftarlar birada böyle bir gösteri yapacak. Öte yandan, 'Meşaleni kap gel, haydi İzmir' sloganıyla tüm İzmirlileri şovlarına davet eden taraftarlar grubu hazırlanan afişte, yakılan meşalelerin yerlere ve denize atılmaması konusunda da uyarı yaptı.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.