Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Taraftarlar 'Mustafa Kemal'in Askerleriz' diye bağırdı

Taraftarlar 'Mustafa Kemal'in Askerleriz' diye bağırdı

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa finalinin iptal edilmesi üzerine maç için stadyuma gelen Türk taraftarlar, Suudi yönetimini protesto etmek için "Mustafa Kemal'in Askerleriz" sloganı attı. Taraftarların sloganlarının duyulması üzerine yandaş yayın kuruluşundaki sunucuların protestoları bastırmaya çalışması sosyal medyada büyük tepki çekti.

  • Ege Postası
  • 29.12.2023 - 21:20

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa finali, Suudi Arabistan yönetiminin tarafların sahaya Atatürk posterleri ve tişörtleri ile çıkmasına izin vermemesi üzerine iptal edildi.

TRİBÜNLER 'MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİZ' DİYE İNLEDİ

Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimleri, TFF'nin dayatmalarına rağmen maça çıkmayı reddederken, stadyumda toplanan taraftarlar Suudi Arabistan'ı protesto etmek için tek ses oldu ve "Mustafa Kemal'in Askerleriz" sloganları attı.

YANDAŞ KANAL NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI!

Taraftarların "Mustafa Kemal'in Askerleriz" sloganlarının yayına yansıması üzerine yandaş yayıncı kuruluş ATV'de panik havası yaşandı. Spikerlerin taraftar sesini bastırabilmek için ses tonunu yükseltmesi sosyal medyada büyük tepki gördü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.