Dolar 34,1035
%0.05
Euro 37,9764
%0.2
Altın 2.825,600
%0.33
Bist-100 9.767,00
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tarihi Taşköprü’de iftar

Tarihi Taşköprü’de iftar

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Adana’nın sembol yapılarından Tarihi Taşköprü’de iftar verdi. Bu yıl dördüncüsü yapılan ve geleneksel hale dönüştürülen iftara bürokratlar, sivil toplum kuruluşlarından temsilciler, işadamları,...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 14:55
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Adana’nın sembol yapılarından Tarihi Taşköprü’de iftar verdi.

Bu yıl dördüncüsü yapılan ve geleneksel hale dönüştürülen iftara bürokratlar, sivil toplum kuruluşlarından temsilciler, işadamları, siyasetçiler ve vatandaşlar katıldı. İftara katılan kentin birçok kesiminden insanlar aynı masada Seyhan Nehri üzerinde, Merkez Camii manzarası ile oruçlarını açma imkanını yakaladı.

Tarihi Taşköprü’de iftar yapmayı geleneksel hale dönüştürdüklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Taşköprü nasıl şehrimizin doğu ve batısını birbirine bağlıyorsa her gün değişik bir mahallede yapılan iftarların da insanlarımızın kalplerini birbirine bağlıyor. Taşköprü’nün ulaşıma engel olan Seyhan ırmağı üzerinden aştığı gibi bu iftarlarında kardeşlik, barış, huzurun önündeki engellerin aşılmasında olumlu katkısı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.