Dolar 34,0803
%0.19
Euro 38,0645
%0.02
Altın 2.837,010
%0.27
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tarihi vurgunda aranan Salih Han Dubai’den konuştu

Tarihi vurgunda aranan Salih Han Dubai’den konuştu

İzmir Çiğli’deki Ocakçı Holding’in sahibi iş insanı Sedat Ocakçı’nın şirkete ait olan yaklaşık 6 milyar lirayı geçen soğuk cüzdanları alarak kaçan Salih Han’ın izine ulaşıldı. Han’ın ortaya çıkan ses kaydında, “Ben Dubai’deyim, arkamdan konuşanlar buraya gelebilir. Vizesini ve uçak biletini de ben ayarlarım” dediği öğrenildi

  • Ege Postası
  • 09.08.2024 - 10:50
  • Güncelleme: 09.08.2024 - 10:58

İzmir'de geçtiğimiz aylarda Ocakçı Holding sahibi iş insanı Sedat Ocakçı, şirkete ait soğuk cüzdanını çalındığını duyurdu. Ocakçı, yatırımcılardan oluşabilecek tüm kayıplarının kendisi tarafından telafi edileceğini, telaşa kapılmamasını istedi. Yaptığı açıklamada, soğuk cüzdanı çalan kişinin şirketinde Siber Güvenlik uzmanı olarak çalışan bir kişi olduğunu belirtmişti ve bu kişinin de Salih Han olduğu ortaya çıkmıştı.

Yeni Asır'ın haberine göre; Kısa süre sonra eşiyle birlikte ortadan kaybolan Ocakçı, kaçmak üzereyken yakalanmıştı. Hala aranması olan Salih Han'ın ise ses kaydına ulaşıldı.

KLAVYE DELİKANLILIĞI

Salih Han'ın ses kaydında avukatları ile görüşme halinde olduğu ve istediği şartlar yerine gelirse paraların bir kısmını geri göndereceğini söylediği öğrenildi.

Salih Han, şirkete ait soğuk cüzdanları alarak kaçtı.

Savcılığın ulaştığı ses kaydında Salih Han'ın şu ifadelere yer verdiği belirtildi: "Arkadaşlar kendimi tanıtmama gerek yok. Beni zaten tanıyan tanır. Bugüne kadar yaptığım her şeyi kendi özgür irademle yaptım. Yaptığım hiçbir işte bu zamana kadar pürüz bırakmadım. Beni buraya kimse göndermedi. Ben şu an Dubai'deyim, buraya gelmek zor değil, vizenizi de ben alırım. Beni tehdit edenler buraya gelebilir, ben ayarlamaları yaparım. Öyle klavye delikanlılığı yapmayın."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.