Dolar 34,2491
%0.03
Euro 37,6255
%-0.01
Altın 2.917,750
%-0.13
Bist-100 9.127,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tarsus FEM'de 9 kişilik sınıflardan oluşan özel şube açıldı

Tarsus FEM'de 9 kişilik sınıflardan oluşan özel şube açıldı

Mersin’in Tarsus ilçesinde 20 yıldır faaliyet gösteren FEM Dershanesi, 9 kişilik sınıflardan oluşan FEM Özel Şubesi'ni hizmete açtı.FEM Özel Tarsus Şubesi Müdürü Murat Tüysüz, Tarsus’a FEM'in, 1993'de hizmete başladığını belirterek,"Mevcut...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 12:56
Mersin’in Tarsus ilçesinde 20 yıldır faaliyet gösteren FEM Dershanesi, 9 kişilik sınıflardan oluşan FEM Özel Şubesi'ni hizmete açtı.

FEM Özel Tarsus Şubesi Müdürü Murat Tüysüz, Tarsus’a FEM'in, 1993'de hizmete başladığını belirterek,"Mevcut dershaneler, kitle dershaneciliği formatında eğitim vermeye devam ediyor ancak her geçen gün standartların yükselmesi, velilerimizden öğrencileri için yoğun bir şekilde bire bir ilgi, özel ders talepleri gelmesi bizde format değişikliği düşüncesi oluşturdu. Dersliklerin dizaynı, öğrenci masası, akıllı tahta, teknolojik altyapı, sosyal alanlar ve öğrenciye verilecek dökümanlara, yıllık ve günlük ders planlarına varıncaya kadar ince ve hassas bir çalışma yaptık.” dedi.

FEM Özel'i tercih eden öğrencilerin birçok yenilikle tanışacaklarını söyleyen Tüysüz, "Öğrencilerimize 720 saatlik ders ve sınav planlaması yaptık. Haftanın altı günü öğretmeniyle birlikte olmasını sağlayacak etkinliklerimiz var. Redoks sistemi dediğimiz programla öğrencilerimiz, internet ortamında randevu alıyor ve sorularını birebir sorabiliyor. Hafta içinde istediği konudan 40'ar dakikalık altı özel ders alabiliyor. Özel derste yapılamayacak birçok şeyi yapıyoruz. Türkiye geneli sınavlarla yarış havası oluşturuyoruz. Sınav sistemi, ders çalışma teknikleri, motivasyon seminerleri veriyoruz. Dokuz öğrenciye bir rehber öğretmen atanacak, rehber öğretmen öğrencilerle görüşmelerinde yanlışlarını, doğrularını gösterecek, kısa ve uzun vadeli hedefler koyacak." diye konuştu.

YILDA 60 BİN SORU

Öğrencilerinin yılda ortalama 60 bin soru çözdüğünü kaydeden Tüysüz, "Yıl içinde bir öğrenciye 800'ü aşkın yaprak test uyguluyoruz. Bir de akıllı doküman diye nitelediğimiz fasiküllerimiz var. Öğrencilerimize 19 kitaptan oluşan, konu anlatımlı Simetrik Eğitim Seti veriyoruz. Dershane olarak hazırladığımız 21 FEM Dergi'de, konu anlatımlarıyla birlikte yaklaşık 42 bin soru var. Yayınlarımız, alanında uzman kadromuz tarafından hazırlanıyor. Hazırlık aşamasında büyük bir titizlikle Ar-Ge çalışmaları yapılıyor." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.