Dolar 34,2480
%0.02
Euro 37,6600
%0.08
Altın 2.914,450
%-0.24
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tarsus’ta 398 kilo esrar ele geçirildi

Tarsus’ta 398 kilo esrar ele geçirildi

Mersin’in Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (KOM) ekipleri, yaptıkları operasyonda piyasa değeri 1 milyon TL olan 398 kilo esrar maddesi ele geçirdi. KOM Grup Amirliği ekipleri, ilçe...

  • Ege Postası
  • 06.08.2013 - 14:10
Mersin’in Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (KOM) ekipleri, yaptıkları operasyonda piyasa değeri 1 milyon TL olan 398 kilo esrar maddesi ele geçirdi.

KOM Grup Amirliği ekipleri, ilçe genelinde uyuşturucu ticaretini ve kullanımını en aza indirme çalışmaları kapsamında Şanlıurfa polisi ile ortaklaşa yaptığı çalışmada uyuşturucu tacirlerine büyük darbe indirdi. Doğu illerinden Tarsus’a bir TIR ile esrar maddesi getirileceği bilgisini alan KOM ekipleri, Şanlıurfa polisi ile irtibata geçti. İçine esrar yüklenen çadır çekili sarı renkli TIR’ı beklemeye başlayan ekipler, çevirme noktası oluşturdu. Trafiğin kontrollü bir şekilde akışını sağlayan polisler bahse konu TIR’ı görünce operasyonu başlattı. Durdurulan TIR’ın dorsesinin çadırını açan polisler çuvallar ve poşetler içindeki esrar maddesini ortaya çıkardı.

Gözaltına alınan M.S., T.Ö., E.Ç., S.D., R.Z. ve H.A. isimli zanlılar Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Şahıslar, haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte Tarsus Adliyesi'ne sevk edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.