Dolar 34,2519
%0.04
Euro 37,6058
%-0.07
Altın 2.925,550
%0.14
Bist-100 9.162,00
%0.58

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tartan: Bayram Türkiye’ye İzmir meltemi gibi gelecek

Tartan: Bayram Türkiye’ye İzmir meltemi gibi gelecek

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Kurban Bayramı öncesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan işçilerle bayramlaşarak, onlarla öğle yemek yedi.

  • Ege Postası
  • 23.10.2012 - 14:47
İZMİR- Başkan Tartan’a; Genel-İş Sendikası 5 Nolu Şube Başkanı Naci Çetin, CHP İl Başkan Yardımcıları Nazan Çetin ve Hüseyin Mutlu Akpınar, PM Üyesi Nazik Işık, CHP Kadın Kolları üyeleri, İzmir Kahveciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Kırdı ve meclis üyeleri eşlik etti.

Başkan Tartan, herkesin ruhuna uygun olarak bayramı; sevgi, barış, hoşgörü içinde geçirmesini temenni etti, kaos ve gerginlik içinde olan ülkemize bayramın İzmir meltemi gibi geleceğini söyledi. Tartan, “Üç bayramdır birlikteyiz. Sizlerin hassasiyeti, sevgisi ile bayramları idrak ettik. Bayramda çalışacak, emek verecek olan tüm arkadaşlarımı alnından öpüyorum” dedi. Tartan 2013 yılına girdiğimizde seçim çalışmalarının hız kazanacağına değinerek, “Üç yıldır seçim var gibi çalıştık. Bu son yılda da aynı sorumluluk duygusuyla çalışacağız. Sonra da yüreğimizin götürdüğü yere gideceğiz. Şimdiden hepinizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Sevgiyle, sağlıkla kalın” diye konuştu.

ORC Araştırma Merkezi’nin son anketine göre Başkan Tartan’ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday sıralamasında ilk sırada yer alması nedeni ile tebrik eden ve “Yolun açık olsun” diyen Belediye-iş Sendikası  4’ Nolu Şube Başkanı Cemal Küpeli, “Örgüt olarak ve Konak Belediyesi işçileri olarak yanınızdayız. Cumhuriyetin değerleri, kazanımları ve Türkiyemiz elden her geçen gün kayıp gidiyor. Bu ülkenin kurucucusu olan partiye sahip, İzmir’e ve İzmir’e emek veren belediye başkanlarına sahip çıkmalıyız” dedi.

Başkan Hakan Tartan’a işçiye ve emekçiye değer verdiği, sahip çıktığı için CHP İşçi ve Emek Komisyonu adına Başkan Mehmet Emin Dağ bir teşekkür çiçeği sundu.  

Üç yıldır olduğu gibi yemekte kurban eti kavurması, pilav, tatlı ve ayran ikram edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.