Dolar 34,2505
%0.03
Euro 37,6139
%-0.05
Altın 2.909,900
%-0.4
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tartan: 'Önce insan' demeye devam

Tartan: 'Önce insan' demeye devam

Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç duyan vatandaşların yardımına koşuyor; Konak’ta sevgi büyüyor

  • Ege Postası
  • 19.10.2012 - 09:50
İZMİR- Konak Belediyesi’nin sevgi eli ilçenin her noktasına ulaştı; paylaşım ve dayanışmanın gücü dalga dalga yayıldı. Kaliteli ve yerinde hizmetle vatandaşı yormadan çalışan Konak Belediyesi özellikle okulların açılmasıyla çalışmalarında hız kazandırdı. Tüm okullarda tespit edilen ailelerin çocuklarına kırtasiye malzemesi, eşofman, ayakkabı, kaban ve okul çantası ulaştırıldı. Eğitimde fırsat eşitliğini yaratmak için semt merkezlerinde gönüllü öğretmenlerle etüt çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, işi her boyutuyla ele almak gerektiğini dile getirdi ve şöyle konuştu:

            “Biz çalışmalarımızda her zaman ‘önce insan’ dediğimizi söyledik. Önce insan demek ve özellikle insan sevgisi, İzmirlilerle kurduğumuz gönül bağını güçlendirdi. Bugüne kadar ne yaptıysak çocuklarımız ve kadınlarımızın hizmetten öncelikli olarak yararlanmasını sağladık. Gittiğimiz okullarda bir çocuğumuz ‘Hakan Amca ayakkabım yok, çantam yok, utanıyorum, okula gitmek istemiyorum’ dediğinde böyle bir şeye duyarsız kalamazdık. Bu sözlerle yola çıktık ve o tatlı miniğimiz başta olmak üzere yüzlerce çocuğumuzun yanında olduk. Zor yaşam şartları, imkansızlıklar çocuklarımızın suçu değil. Ancak yönetici olarak kılınızı kıpırdatmazsanız işte o zaman görevinizi ve vicdani sorumluluğunuzu unutmuşsunuz demektir.”

                       Sevgi eli her yerde

            Konak’ın dört bir yanına kaliteli hizmeti götüren Konak Belediyesi engelli vatandaşları da unutmadı. Engelli vatandaşların kendilerini yalız hissetmediği, sosyal yaşamda daha fazla yer alabildiği bir kent olma yolunda hızla ilerleyen Konak’ta, imkansızlıklar yüzünden ihtiyaç duydukları sağlık gereçlerine ulaşamayan vatandaşlar da Konak Belediyesi’nin sevgi eliyle gülümsedi. İşitme cihazları, tekerlekli sandalyeler, akülü arabalar ihtiyacı olan ailelere ulaştırıldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.