Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tartan  genç iletişimcilere seslendi

Tartan genç iletişimcilere seslendi

İzmir’i Sevenler Platformu ve Türkiye Halkla İlişkiler Derneği’nin düzenlediği 45’inci İzmir İktisat Kongresi Sempozyumu İzmir Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

  • Ege Postası
  • 18.02.2014 - 11:09
İZMİR-  İzmir İktisat Kongresi’nin 91’inci yıldönümü kapsamında düzenlenen sempozyumun konsepti ‘İletişim’ olarak belirlendi. Halkla ilişkiler duayeni Prof. Dr. Alâeddin Asna, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Fügen Toksü ve çok sayıda genç iletişimcinin katıldığı sempozyumun açılışını yapan İzmir’i Sevenler Platformu Başkanı Sancar Maruflu, halkla ilişkilerin önemini vurgulayarak  “Halkla İlişkiler siyasette, sağlıkta kısacası her sektörde önemli. Güncel bir konu olarak seçimlere 43 gün kala aday belirleme yanlış bir halkla ilişkiler stratejidir. Aday belirleme süreci erkene alınarak adayların tabanına ulaşması sağlanabilir; aday gösterilmeyen isimler onura ederek görev değişiklikleri açıklanabilirdi.

Sempozyumda genç iletişimcilere seslenen Konak Belediye Başkanı ve DSP Konak Belediyesi Başkan Adayı Dr. Hakan Tartan, 91 yıl önce yapılan İzmir İktisat Kongresi’nin önemi şimdilerde kavranıldığını belirtti. 2009 yerel seçimlerinde “Ekonomik Yerel Kalkınma Modeli” söylemini gündeme getirdiğini hatırlatan Başkan Tartan sözlerine şöyle devam etti:


“2009 yılında sloganlara baktığımızda demokratik yerel yönetim sloganları ortaya çıktı. Ancak ben ekonomik yerel kalkınma modeli dedim. Yeni kent planlarıyla, planlamalarla gençler iş sahibi olacak dedim. Kenti kalkındıracak uluslararası etkinliklere ev sahipliği yaptık. Haziran ayında gerçekleştirilecek Avrupa Veteranlar Şampiyonası kente 100 milyon Euro getirecek. Atatürk’ün gerçekleştirdiği şeffaf, demokratik, akılcı ve mantıklı ekonomik planlamalar, bir halkla ilişkiler başarısı olarak tarihe geçmiştir. Açlık ve yoksulluk çeken 1920’lerin Türkiye’sinden Atatürk mucizesi ile büyük bir ekonomi ortaya çıkmıştır.”
 


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.