Dolar 34,2599
%0.06
Euro 37,6306
%0
Altın 2.921,040
%-0.02
Bist-100 9.120,00
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tatil boş geçmeyecek

Tatil boş geçmeyecek

Karabağlar Belediyesi, yoğun bir eğitim-öğretim döneminin ardından ilçede yaşayan gençlerin yaz aylarını verimli ve eğlenceli geçirmeleri için ücretsiz yaz dönemi kurslarını düzenledi.

  • Ege Postası
  • 09.07.2013 - 14:25
İZMİR - Kültür ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslarda gençler hem yeteneklerine hem de bireysel gelişimlerine katkı sağlayacak, branşlarda ücretsiz eğitim alacak. Yaz boyunca semt merkezleri ve kurs merkezlerinde düzenlenecek, çocuk tiyatrosu, gitar, bağlama, satranç, resim, Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler kurs programlarıyla çocuklar hem eğlenecek hem de okul derslerine yardımcı olacak etütlerden yararlanabilecek.
Karabağlar’da yaşayan çocukların, gençlerin yeteneklerine ve gelişimlerine katkıda bulunmak için sosyal belediyecilik anlayışıyla, kültür, sanat ve spor alanlarında çeşitli yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz onların kültürel, sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak Karabağlar için yaptığımız en önemli yatırımlardan. 4 yıldır gerek yaz gerekse kış aylarında çeşitli hobi ve gelişim kurslarıyla binlerce çocuğumuza eğitim veriyoruz. Bölgemizde açtığımız 7 kurs merkeziyle yaz aylarında çocuklarımız güzel vakit geçirebilecekler” dedi.
12 Temmuz’a kadar başvuruların alınacağı kurslara katılmak isteyenler Özgür Mahallesi, Limontepe, Eskiizmir Semt Merkezleri ile Bozyaka Kültür Merkezi, Üçkuyular Kurs Merkezi, Yeşil Ev ve Çalıkuşu Kongre ve Sergi Salonu’ndaki merkezlere başvurulabilirler. Karabağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal Yardım İşyeri Müdürlüğü’nün 414 76 54, 414 77 64 numaralı telefonlarından bilgi alınabilir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.