Dolar 34,1938
%0.04
Euro 38,1239
%0.08
Altın 2.897,770
%0.06
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tekin: Bakan müdahaleyle ilgili gereğini yapmazsa biz yapacağımızı biliriz

Tekin: Bakan müdahaleyle ilgili gereğini yapmazsa biz yapacağımızı biliriz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, müdahalenin Başbakan Erdoğan ve AK Parti yöneticilerinin faşist olduğunu gösterdiğini savundu. İçişleri Bakanı müdahalenin gereğini yapmazsa, CHP olarak ne yapacaklarını çok iyi bildiklerini...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 10:57
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, müdahalenin Başbakan Erdoğan ve AK Parti yöneticilerinin faşist olduğunu gösterdiğini savundu. İçişleri Bakanı müdahalenin gereğini yapmazsa, CHP olarak ne yapacaklarını çok iyi bildiklerini söyledi.

CHP’li milletvekilleri ve il yöneticileri Beşiktaş Meydanı’ndaki eyleme katıldı. Atılan gazlardan da etkilenen vekillerden Gürsel Tekin, Başbakan ve hükümete tepki gösterdi. Tekin, “Ben bunrada Tayyip’e, AK Parti yöneticilerine seslenmiyorum. Onların nasıl bir faşist kafa olduğu görülüyor. Onlara barışçı, özgürlükçü dilyenleri şiddetle kınıyorum.” dedi.

İçişleri Bakanı’nın kendilerini aramadığını belirten Tekin, “Umarım sayın bakan buradaki muamele ile ilgili gereğini yapar. Yapmazsa Gürsel Tekin ve CHP olarak ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.