Dolar 34,1539
%-0.13
Euro 37,8002
%-0.07
Altın 2.902,400
%-0.72
Bist-100 9.039,00
%0.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tekstil atölyesindeki yangına müdahale eden 2 işçi yaralandı

Tekstil atölyesindeki yangına müdahale eden 2 işçi yaralandı

Kocaeli'nin Başiskele ilçesi Serdar Mahallesi'nde bulunan bir tekstil atölyesinin çatısında çıkan yangın, paniğe yol açtı. İtfaiyenin kısa sürede müdahalede bulunduğu yangında 2 işçi yaralanırken, çalışanlar büyük korku yaşadı.        Serdar...

  • Ege Postası
  • 29.04.2013 - 16:39
Kocaeli'nin Başiskele ilçesi Serdar Mahallesi'nde bulunan bir tekstil atölyesinin çatısında çıkan yangın, paniğe yol açtı. İtfaiyenin kısa sürede müdahalede bulunduğu yangında 2 işçi yaralanırken, çalışanlar büyük korku yaşadı.

        Serdar Mahallesi Selahattin Eyyubi Sokak üzerinde faaliyet gösteren Aykut Ilıkgöz’e ait Yunus Tekstil isimli iş yerinin çatı katında bulunan atık depolama bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına bazı atölye çalışanları da müdahalede bulundu. Yangının bir anda çatının tamamına yayılması üzerine atölyede çalışan 35 işçi, tahliye edilmeye başlandı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        2 İŞÇİ YARALANDI

        Yangın esnasında çatı katında bulunan işçilerden Bilal Söğüç ve Mehmet Ali Aslan, yangına müdahale etmek isterken yaralandı. İtfaiye erleri tarafından alevler arasından çıkartılan Söğüç ve Aslan, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Aslan hafif yaralanırken Söğüç’ün vücudunda ikinci derecede yanık oluştuğu öğrenildi.

        KAYMAKAM VE MÜDÜR GELDİ

        Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri hem içerden hem de merdivenli araç ile çatı üzerinden yangına müdahalede bulundu. Bu esnada yangından kaçan ve atölye önündeki boş arazide toplanan panik içindeki işçilere, dumandan etkilendikleri için oksijen tedavisi uygulanırken polis ekipleri de ayran dağıttı. İtfaiye ekipleri yangını güçlükle kontrol altına aldıktan sonra soğutma çalışması başlattı.

        Başiskele Kaymakamı Ali Partal ve İlçe Emniyet Müdürü Adil Öztırak de bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.