Dolar 34,2491
%0.03
Euro 37,6255
%-0.01
Altın 2.917,750
%-0.13
Bist-100 9.127,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tekstilci ve sanayicilerden Gezi eylemcilerine ‘evine dön’ çağrısı

Tekstilci ve sanayicilerden Gezi eylemcilerine ‘evine dön’ çağrısı

Tekstil, giyim ile yan sanayi sektörlerini temsil eden ulusal ve bölgesel dernekler, Gezi Parkı olaylarının sona ermesi, toplumun hayatına geri dönmesi çağrısı yaptı. Ayrıca ülkenin bir an evvel normalleşmesi temennisinde bulundu.BATİAD, LASİAD,...

  • Ege Postası
  • 20.06.2013 - 14:47
Tekstil, giyim ile yan sanayi sektörlerini temsil eden ulusal ve bölgesel dernekler, Gezi Parkı olaylarının sona ermesi, toplumun hayatına geri dönmesi çağrısı yaptı. Ayrıca ülkenin bir an evvel normalleşmesi temennisinde bulundu.

BATİAD, LASİAD, MESİAD, OTİAD, TİGSAD tarafından yapılan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:



“Ülkemizin binbir güçlükle oluşturulmuş imajına zarar veren, irili ufaklı firmaları sıkıntıya sokan, tüm ülkemizi tedirginlik ve korkuya sevkeden, sempatinin yerini antipatinin almaya başladığı, amacından uzaklaşmaya başlayan olayların tamamen bitmesini, demokratik her türlü eylem ve tepkinin hoşgörü ile karşılanmasını bunun yerine kimseyi ötekileştirmeden, karşılıklı empati, diyalog ve uzlaşı ile sorunlara çare üretilmesini arzu etmekte ve beklemekteyiz. Bu yaşanan ve gelişen olayda her kesim karşılıklı olarak söylenecek ne varsa ortaya koymuştur, bundan sonra sokakta atılacak yanlış ve yasadışı her adım, sadece Türkiye’nin kaybetmesi için fırsat kollayanların işini kolaylaştıracaktır.

Sonuç olarak ‘gerekli mesaj alınmıştır’ şeklinde yetkili makamların sözüne istinaden konunun içinde veya dışında olan tüm halkımızın gündelik hayatına geri dönmeleri ve normalleşmenin biran evvel olmas hepimizin ortak temennisidir. Bu itibarla bugüne kadar elde edilmiş ekonomik kazanım ve istikrar kaybedilmeden Tüm kesimlere ‘huzurlu yarınları hep beraber el ele yakalayalım’ davetinde bulunuyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.