Dolar 34,2779
%0.11
Euro 37,6585
%0.07
Altın 2.920,790
%-0.03
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Televizyona çıkan roman şarkıcıya, dönüşte coşkulu karşılama

Televizyona çıkan roman şarkıcıya, dönüşte coşkulu karşılama

MANİSA'nın Salihli İlçesi'nde Roman vatandaşların yaşadığı Şehitler Mahallesi'nde oturan 'Ayvacı' lakaplı 54 yaşındaki Erdoğan Varanoğlu ile grubu, konuk oldukları televizyon programına katldıktan sonra İstanbul'dan dönüşte memleketlerinde büyük coşkuyla karşılandı.

  • Ege Postası
  • 26.02.2013 - 16:56
MANİSA-  Salihlili Roman sanatçı, 'Ayvacı' lakaplı Erdoğan Varanoğlu ve grubu, İstanbul'da yayın yapan özel bir televizyon kanalında yayınlanan bir şov programına konuk oldu. Sevilen şarkılarını seslendiren Ayvacı, program dönüşü Şehitler Mahallesi'nde davul- zurna ile büyük coşkuyla karşılandı.

Grup Şefi Salih Kandaş, Ayvacı ile güzel bir ekip oluşturduklarını söyledi. Kandaş, "Ülkemizde ve dünyada birçok kişinin izlediği bir şov programına konuk olduk. Programda Ayvacı, birbirinden güzel parçaları seslendirerek hem ekran başındakileri hem de sahnedekileri coşturdu. Mahalle sakinlerimiz de bizlere coşkulu bir kutlama yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Erdoğan Varanoğlu da program boyunca Salihli'den birçok hemşehrisinin yayına bağlanarak parça istediğini belirtti. Varanoğlu, "Biz Romanlar, şen şakrak olduğumuz kadar ayrıca güzel sesliyizdir. Mahallemizden onlarca yerel sanatçı çıktı. Hepsi birçok programa katıldı, düğünlerde derneklerde özel programlarda şarkı söylemeye devam ediyorlar. Bu programa beni de davet ettiler. Ben de katıldım ve yayın süresince mahallemden birçok vatandaş programa bağlanarak benden şarkı istediler. Salihli'ye dönüşte ise bu manzara ile karşılaştım. Gerçekten çok şaşırdım ve duygulandım" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.