Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Terim'siz ilk antrenmanda tartışma

Terim'siz ilk antrenmanda tartışma

Galatasaray'ın Fatih Terim'siz ilk antrenmanı gergin geçti. Çalışmaya Eboue ile Sneijder'in tartışması damga vurdu. Son dönemde agresif tavırlarıyla dikkat çeken ve Fatih Terim tarafından uyarılan Eboue, Terim'siz ilk çalışmada Sneijder...

  • Ege Postası
  • 25.09.2013 - 18:29
Galatasaray'ın Fatih Terim'siz ilk antrenmanı gergin geçti. Çalışmaya Eboue ile Sneijder'in tartışması damga vurdu. Son dönemde agresif tavırlarıyla dikkat çeken ve Fatih Terim tarafından uyarılan Eboue, Terim'siz ilk çalışmada Sneijder ile tartıştı.

Galatasaray, Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı kondisyon çalışmasıyla sürdürdü. Görevden alınan Fatih Terim'in de sabah tesislere geldiği ve performans uzmanı Scott Piri'ye yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdiği öğrenildi.

Salonda gerçekleştirilen çalışmada Scott Piri takımın başında yer aldı. Son dönemde agresif tavırlarıyla dikkat çeken ve Fatih Terim tarafından uyarılan Eboue, Terim'siz ilk çalışmada Sneijder ile tartıştı. Gerginlik diğer oyuncuların araya girmesiyle büyümeden önlendi. Eboue ve Fatih Terim'in transferine karşı çıktığı bilinen Sneijder'in tartışmasının ise Terim'in gönderilmesine diğer oyuncular gibi tepki vermeyen Sneijder'in tavırlarından kaynaklandığı belirtiliyor.

Bu arada Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından gözler Terim'in yardımcılarına çevrildi. Hasan Şaş, Ümit Davala ve Taffarel'e görevden alındıklarına yönelik henüz tebligat yapılmadı. Şaş, Davala ve Taffarel'in yarınki antrenmanda takımın başında sahaya çıkması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.