Dolar 34,2585
%0.05
Euro 37,6111
%-0.05
Altın 2.920,540
%-0.03
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Terör örgütü yandaşlarının attığı bomba sokaktan geçen genci yaraladı

Terör örgütü yandaşlarının attığı bomba sokaktan geçen genci yaraladı

Mersin'de terör örgütü yandaşlarının korsan eylemleri sırasında polise atılan el yapımı patlayıcı sokaktan geçen bir gence isabet etti. Çenesinden ağır yaralanan genç Mersin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Alınan bilgiye...

  • Ege Postası
  • 08.08.2013 - 09:43
Mersin'de terör örgütü yandaşlarının korsan eylemleri sırasında polise atılan el yapımı patlayıcı sokaktan geçen bir gence isabet etti. Çenesinden ağır yaralanan genç Mersin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, terör örgütü yandaşları Suriye'nin kuzeyinde yaşanan olayları bahane ederek Akdeniz ilçesi Şevket Sümer, Güneş ve Güneş mahallelerindeki ara sokaklarda korsan gösteri gerçekleştirdi. Örgüt yandaşları Siteler Polis Merkezi'ne ve sokaklarda tedbir alan çevik kuvvet polislerine çok sayıda Molotof ile el yapımı patlayıcı ve havai fişekli saldırılarda bulundu.

Saldırılarda polislerden yaralanan olmazken atılan el yapımı patlayıcılardan biri o sırada sokaktan geçmekten olan Mahmut K. (17) isimli gencin yüzüne isabet etti. Üst çenesi kırılan ve yüzünden ağır yaralanan Mahmut K. ilk müdahalesinin ardından Mersin Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Polis el yapımı patlayıcıyı atanları yakalamak için çalışma başlattı. Öte yandan terör örgütü yandaşları Toroslar ilçesi Mevlana Mahallesi 146. caddede bir aracın altına patlayıcı attı. Şans eseri yaralanan olmazken araç ve çevredeki evlerde hasar meydana geldi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.