Dolar 34,0821
%-0.01
Euro 37,9944
%0.24
Altın 2.868,670
%0.15
Bist-100 9.802,00
%0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Teröristle mücadele kursu tamamlandı

Teröristle mücadele kursu tamamlandı

İzmir Valisi Mustafa Toprak, 7'inci Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı tarafından düzenlenen 20. Dönem Uzman Erbaş Teröristle Mücadele Harekât Kursu kapanış törenine katıldı. Uzman erbaşlara teröristle mücadele eğitimi

  • Ege Postası
  • 08.06.2016 - 14:25

Foça 7'inci Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığında gerçekleştirilen törene, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Jandarma Komando Okulları ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Hacı İlbaş, 7'inci Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanı J. Alb. Mustafa Çekiç, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hasan Koçyiğit diğer askeri yetkililer ile mezunların yurdun değişik yöresinden gelen aileleri ve diğer ilgililer katıldı. 14 Mart 2016 tarihinde başlayan 20. Dönem Uzman Jandarma Teröristle Mücadele Harekât Kursu'nu başarı ile tamamlayan 'uzman erbaş'lar, jandarma teşkilatının değişik kademelerinde görevine başlayacak.

Vali Toprak yaptığı açıklamada, "Şüphesiz ki burada önemli bir eğitim veriliyor. Sizin gibi vatan evlatlarını böylesi güzelliklerle buluşturdukları için şükranlarımı sunmak istiyorum. Ülkemizin istiklali ve istikbali, milletimizin huzurunun sağlanması için bu güzel eğitim ocağında her türlü özveriyi, katkıyı, eğitimin her türlü güzelliklerini ortaya çıkaran, sizlerle buluşturan değerli eğitmen komutanlarımızı da ayrı ayrı kutlamak, tebrik etmek istiyorum. Evet, Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz geçmişten, kadimden geleceğe emin bir şekilde yürüyor ve yürüyecektir. Ülkemizin birliği, bütünlüğü, istiklali, istikbali için şüphesiz ki geçmişte olduğu gibi bugün de ve yarın da 78 milyonumuzla birlikte bu güzel duygular ve hedefler uğruna hepimiz katkı koymaya hazır olduğumuzu buradan da ilan ediyoruz. Bu ilanın en güzel örnekleri de sizsiniz" dedi. Vali Toprak sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi var etme, İstiklal Savaşında, Kurtuluş Savaşında, Milli Mücadelede, tüm yokluklar içerisinde yoktan var etme noktasında ülkemizi şehit kanlarıyla sulayarak bu aziz vatanın bağımsızlığını ortaya koyan Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anarken, geçmişte şehadete erenlerimiz ve gazilerimiz ile birlikte biz de bundan sonra aynı ülkü ve hedefler içerisinde her türlü şartta bize tevdi edilen emaneti canımız pahasına koruyacağız ve emaneti geleceğe teslim edeceğiz. Bu anlamda sizlerin önemli bir görevi var. Bir taraftan jandarmamızın, vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve sükûnu noktasındaki asayiş hizmetini yapmak, diğer taraftan da yine bugünlerde 77 düvel olan hainlerin ülkemize karşı içeriden ve dışarıdan vermiş oldukları o sinsi çalışmalara karşı yekvücut olarak karşı koyabilmek noktasında hepimiz ve hepiniz önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Yolunuzun açık olmasını diliyorum. Her türlü kazadan, beladan uzak bir şekilde görevinizi yapmanızı istiyoruz. Ailelerinizle birlikte, eşlerinizle birlikte, çocuklarınızla birlikte, aile ortamında güzellikleri sağlık içerisinde yaşamanızı diliyorum." 

Vali Toprak, Uzman Erbaş Teröristle Mücadele Harekâtı Kursu kapanış töreni sonrasında düzenlenen kokteylde kursiyerlerin ailelerinin masalarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.