Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tişört çalan turist, 'Parayı ödemeyi unuttum' dedi

Tişört çalan turist, 'Parayı ödemeyi unuttum' dedi

İzmir’in Kemeraltı çarşısında bir işyerinden kıyafet çaldığı iddia edilen Sırbistan vatandaşı bir turist, Huzur timleri tarafından yakalandı. Hırsızlık, güvenlik kameralarına yansıdı.Olay, dün öğle saatlerinde Kemeraltı Çarşı...

  • Ege Postası
  • 26.09.2013 - 10:17
İzmir’in Kemeraltı çarşısında bir işyerinden kıyafet çaldığı iddia edilen Sırbistan vatandaşı bir turist, Huzur timleri tarafından yakalandı. Hırsızlık, güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün öğle saatlerinde Kemeraltı Çarşı Kafe'de meydana geldi. Stephan S., kapalı olan dükkanın dışarıda bulunan kıyafetleri müşteri gibi incelemeye başladı. Bir süre sonra eline aldığı tişörtlerle yoluna devam etti. Olayın farkedilmesinin ardından durum polise bildirildi. Polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Zanlı turist ve beraberindeki bir şahsın dükkan önündeki görüntülerinden yola çıkan timler, çarşı içinde aramaya başladı. Turist, Konak Meydanı’nda yakalandı. Kemeraltı Polis Merkezine götürülen ve Sırbistan’da kuaförlük yaptığı belirtilen 29 yaşındaki Stephan S.'nin, parayı ödemeyi unuttuğunu söylediği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.