Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tokatlı başkanlardan anlamlı ziyaret

Tokatlı başkanlardan anlamlı ziyaret

CHP Tokat İl Başkanı ve Tokatlı belediye başkanları, hemşerileri Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ve CHP İlçe Başkanı Nihat Gültekin’i ziyaret ettiler.

  • Ege Postası
  • 10.11.2012 - 11:39
İZMİR -CHP Tokat İl Başkanı Duran Kum, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Altan İnanç, Tokat Çaylı Belediye Başkanı Sefer Çakın ile Tokat Yalınyazı Belediye Başkanı Hamza Aykul önce Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ı makamında ziyaret ettiler. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, geçtiğimiz aylarda Çaylı, Yalınyazı ile Sivas Doğanşar beldelerini ziyaret etmiş, bazı görüşmelerde bulunmuştu. Bunun üzerine iadei ziyarete gelen CHP’li Başkanlar, göstermiş olduğu iyi niyet ve yapmış olduğu katkılardan dolayı Başkan Solak’a teşekkür ettiler. Başkan Solak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediyeler arası işbirliğinin önemini vurguladı.
İlçe Başkanı Gültekin’e ziyaret
Tokat İl Başkanı ve belde belediye başkanları daha sonra CHP Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin’i ziyaret ettiler. Ziyarette genel siyaset ve yerelde uygulanacak programla ilgili görüş alışverişinde bulunulurken, İlçe Başkanı Gültekin, partinin Çiğli’de yaptığı siyasi çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.