Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tolunay Kafkas: Ziraat Türkiye Kupası’nda hedefe yürüme amacındayız

Tolunay Kafkas: Ziraat Türkiye Kupası’nda hedefe yürüme amacındayız

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ligde kalan maçlarda en fazla puanı toplamak ve özellikle Türkiye Kupası’nı müzelerine getirmek istediklerini belirtti.    Ligde daha üst sıralara tırmanmak için her maçı kazanmak...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 12:38
Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ligde kalan maçlarda en fazla puanı toplamak ve özellikle Türkiye Kupası’nı müzelerine getirmek istediklerini belirtti.

    Ligde daha üst sıralara tırmanmak için her maçı kazanmak zorunda olduklarını ifade ede genç teknik adam, “Kalan müsabakalarda en üst seviyede puanları toplayıp özellikle Ziraat Türkiye Kupası’nda hedefe yürüme amacındayız.” dedi. Bu mücadeleyi sürdürürken performans anlamında hangi oyuncu hazırsa onu tercih etmeye çalıştığını anlatan Kafkas, oyun anlayışı itibariyle taleplerini yerine getirenlerin formaya daha rahat ulaşabileceğini kaydetti. Çalışma prensibinde kulübün ilkelerinin başrol oynadığını vurgulayan Tolunay Kafkas, bu ilkelere uygun hareket edenlerin yapı içerisinde kalacağını, diğerleriyle ise yollarının ayrılacağı uyarısında bulundu. Hiçbir zorluğun kendilerini yollarından döndüremeyeceğinin altını çizen genç teknik adam, ilkelerini oturma noktasında da kararlılığından taviz vermeyeceğine dikkat çekti.

    Bildiği doğruları hayata geçirerek takımı daha yukarılara taşımak için çalışacağının sözünü veren Tolunay Kafkas, her büyük takımın zaman zaman kendileri gibi iniş çıkışlar yaşayabileceğini dile getirdi. Ancak Trabzonspor’un bu süreyi en aza indirecek potansiyel ve donanıma sahip olduğunu belirten Kafkas, gelecek sezon herkesin Trabzonspor’un yeniden zirve mücadelesi veren bir takım olduğunu göreceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.