Dolar 34,1641
%0.01
Euro 38,2122
%0.12
Altın 2.923,700
%0.12
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Topçular'da araç kuyruğu oluştu

Topçular'da araç kuyruğu oluştu

Ramazan Bayramı tatilinin ardından tatilciler dönüş yoluna koyuldu. Ege ve Akdeniz'de tatilini geçiren İstanbullular, Yalova Topçular Feribot İskelesi'nde bugün öğleden sonra yoğun araç kuyrukları oluşturdu. Erken dönüşe geçen tatilciler...

  • Ege Postası
  • 11.08.2013 - 17:57
Ramazan Bayramı tatilinin ardından tatilciler dönüş yoluna koyuldu. Ege ve Akdeniz'de tatilini geçiren İstanbullular, Yalova Topçular Feribot İskelesi'nde bugün öğleden sonra yoğun araç kuyrukları oluşturdu.
Erken dönüşe geçen tatilciler gündüz saatlerinde fazla bekleme yapmadan Eskihisar'a geçerken, ilerleyen saatlerde ise yoğunluk biraz daha arttı. İDO yetkilileri normal günlerde 13 olan arabalı vapur sayısını takviyelerle 17'ye çıkararak tatilcilerin fazla sıra beklemeden karşı kıyıya geçmesi için ek tedbirler aldı.
Topçular - Eskihisar arasında karşılıklı doldur boşalt sistemi ile sefer yapan arabalı vapurlar, yaklaşık 150 bin aracın geçişine imkan tanıdı. Bugün de yaklaşık 20 bin aracın geçiş yapmasının beklendiği belirtiliyor.
Tüm ek tedbirlere karşın Topçular İskelesi istif alanı tamamen doldu. Gişelerin önünde de uzun kuyruklar oluşmaya başladı. Yoğunluğun gece geç saatlere kadar sürmesi bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.