Dolar 32,5895
%-0.17
Euro 35,0805
%-0.03
Altın 2.438,890
%-0.36
Bist-100 10.395,00
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da Tuncay Özkan rüzgarı

Torbalı'da Tuncay Özkan rüzgarı

CHP İzmir Milletvekili adayı Tuncay Özkan Torbalının Ayrancılar ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Tuncay Özkan'dan Torbalı'da tarım çıkışı

  • Ege Postası
  • 20.05.2015 - 10:28
Çalışmasına esnaf ziyareti ile başlayan Özkan beldenin pazar yerini ve Pancar köyünü ziyaret etti. Seçim çalışması sırasında bir çok  vatandaşla bir araya geldikten sonra bir birinden önemli açıklamalarda bulundu.

ÇİFTÇİNİN ÜRÜNÜ DALDA KALMAYACAK

Sözlerine tarım üretiminin sıkıntılarına dikkat çekerek başlayan Özkan  "Biz üreten bir ülke olmak zorundayız. Tarım üretimini ithal ürünlerle karşılayan, çiftçisini, köylüsünü kente göç etmek zorunda bırakan bir ülke olmamalıyız. Çiftçiye mazotun litresini 1.5 lira yapacağız. Teşvik primleri yürürlülüğe sokacağız. Geliri olmayan çiftçiye gelir garantisi sağlayacağız. Çiftçinin ürünün dalında satın alacağız. Bakın Ege Bölgesi 100 milyar dolar tarım ve tarım ürünleri sanayisi potansiyelini bulunduruyor. Bununla ilgili plan ve projelerimiz hazır bizim iktidarımızda bu bölge bu atılımı yapacak. İşsizlikte bu üretim politikaları ile kesin çözüme kavuşacak. " diye konuştu.

Tarım Arazileri Ranta Açılmayacak

Özkan sözlerini "Son dönemde en sık duyduğumuz konu  verimli tarım arazilerimizin çeşitli vaatler ile ranta açılacak  olması. Buradan söylüyorum köylü yeniden milletin efendisi olacak kimse arazisini satmak zorunda kalmayacak. Üreteceğiz, ürediğimizin karşılığını alacağız. Günlük rantların değil, geleceğini kuran üreten bir ülke olacağız, söz veriyoruz " ifadeleriyle noktaladı.

Tuncay Özkan altı saat süren çalışmasını akşam saatlerinde sonlandırdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.