Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da bin aileye eğitim desteği

Torbalı'da bin aileye eğitim desteği

İlçe Belediyesi Çocuklarının Eğitim Giderlerini Karşılamakta Zorlanan Bin Aileye Okul Çantası dahil Bütün Kırtasiye Giderlerini Karşıladı.

  • Ege Postası
  • 30.09.2015 - 13:28
Torbalı’da Eğitim ve öğretimin kalitesini yükseltmek, çocuklarını okula gönderen dar gelirli ailelere destek sağlamak amacıyla ilçe belediyesi bin öğrencinin okul çantası dahil bütün kırtasiye giderlerini karşıladı.
Torbalı Belediyesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne okul yapımı için 50 bin metrekare arsa bağışlayarak dikkatleri üzerine çekmişti. İlçedeki okullara arsa bağışlamakla kalmayan Torbalı Belediyesi, şimdi de maddi durumu müsait olmayan öğrencilerin eğitimine destek için kolları sıvadı.Mahalle muhtarları tarafından belirlenen maddi durumu zayıf öğrencilere yapılan yardım veliler tarafından memnuniyetle karşılandı.
BAŞKAN GÖRMEZ, “EĞİTİM İÇİN NE YAPSAK AZ”
Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, eğitim öğretime sürekli katkı sunmayı bir misyon edindiklerini ifade ederek, “Bizler sadece yol yapmıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yollarındaki engelleri de kaldırıyoruz. Torbalı’da okul yapılması için 50 dönüm arsa bağışlayarak bu anlamda bir rekora imza attık. Şimdi de yoksul çocuklarımızın ve onların ailelerinin yükünü bir nebze de olsa hafifletmek için 1000 öğrencimize okul malzemesi yardımı yapıyoruz. Eğitim öğretim için ne yapsak az. Önümüzdeki süreçte eğitime olan desteğimiz artarak devam edecek. ”dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.