Dolar 32,5818
%0.21
Euro 35,1023
%0.37
Altın 2.457,760
%0.91
Bist-100 10.579,00
%1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da birlik ve beraberlik iftarı

Torbalı'da birlik ve beraberlik iftarı

Bütün siyasi partilerin davetli olduğu iftarda konuşan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez” ülkemizin en büyük önceliği kardeşliktir” dedi.

  • Ege Postası
  • 21.06.2016 - 10:41

Torbalı Belediyesi tarafından geniş katılımlı bir iftar programı düzenlendi. Bütün siyasi partilerin davetli olduğu iftarda konuşan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez” ülkemizin en büyük önceliği, kardeşliktir, dayanışmadır, hoşgörüdür” dedi.

Metropolis Otel’deki iftar program İlçedeki bürokratları, siyasi parti temsilciliklerini ve sivil toplum örgütlerini buluşturdu. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve Başkan Yardımcısı Özgür Erman Çağlar konukları kapıda karşıladı. İftara, Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, İlçe Emniyet Müdürü Özer Yılmaz, Müftü Semih Keskin, bazı siyasi partilerin ilçe başkanları, meclis üyeleri  ile  çok sayıda davetli katıldı.  İftar yemeğinde Kuran’ı Kerim okundu, dualar edildi.

ÜLKEMİZİN ÖNCELİĞİ KARDEŞLİKTİR

İftar yemeğine katılanlara hitaben bir konuşma yapan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez Ramazan ayında oluşan birlik ve beraberlik havasına değinerek, “ülkemizin şuan en büyük önceliği kardeşliktir. Birbirimizi anlamaktır. Memleketimize, vatanımıza, bayrağımıza sahip çıkmaktır. Yoksulumuzla, yaşlımızla dayanışma içinde olmaktır.

 Bu mübarek zaman diliminde paylaşmayı, dayanışmayı ve karşılıklı saygıyı pekiştirdiğimizi görüyorum. Bize verilen nimetlerin değerini idrak ettik. Bu nimetleri onlara sahip olmayanlarla paylaşmanın erdemini yaşadık. Huzur ve güvene her zamankinden de fazla ihtiyacımız olan şu günlerde Rabbim bizlere Ramazan ayını çok daha anlamlı yaşamayı nasip etsin. Birliğimizi, kardeşliğimizi bozmaya ve ülkemizin ilerlemesinin önüne taş koymaya çalışan odaklara fırsat vermesin. Böyle  kardeşlik sofralarına her daim beraberce oturalım.”dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.