Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da demokrasi nöbeti türkülerle sona erdi

Torbalı'da demokrasi nöbeti türkülerle sona erdi

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde 15 Temmuz darbe girişiminden beri süren demokrasi nöbetleri, cuma akşamı yapılan son bir mitingle sona erdi.

  • Ege Postası
  • 06.08.2016 - 12:06

Türk bayraklarıyla Belediye Meydanı'na akın eden binlerce vatandaş, kentteki son demokrasi nöbetine katıldı. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın da katıldığı mitingde, Torbalı Belediyesi Sanat Ve Spor Okulları ekibi kahramanlık türküleri seslendirdi. Halka seslenen Milletvekili Kaya, "Onlar milletin kışlalardan çıkan tanklara selam vereceğini düşündüler. Tıpkı daha önceki darbelerde olduğu gibi halkın korkacağını, sineceğini düşündüler. Bu milletin tanklara, toplara, uçaklara rağmen kendilerine karşı koyacağını hesaplayamadılar. Bu yüzden de hüsrana uğradılar" dedi.

Torbalı Belediye Başkanı AK Partili Adnan Yaşar Görmez de günlerden beri meydanı terk etmeyen ve yılmadan usanmadan demokrasi nöbetlerine katılan Torbalı sakinlerine teşekkür ederek, "Bu halkta bu güç bu inanç olduğu sürece bir değil bin kere de darbeye teşebbüs etseler, helak olmaya mahkumlar. Torbalı'da da gerçek bir demokrasi sınavı verildi. Demokrasi sevdalısı tüm halkımızı canı gönülden kutluyorum" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.