Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı’da yürüme engelli Hatice’ye bayram sürprizi

Torbalı’da yürüme engelli Hatice’ye bayram sürprizi

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, yürüme engelli 14 yaşındaki Hatice Denizci’ yi evinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalye ve tablet hediye etti.

  • Ege Postası
  • 24.09.2015 - 12:36
Toplumun farklı kesimleri arasında dayanışmayı ve sosyal bağları güçlendirilmeyi amaçlayan Kurban bayramı İzmir’in Torbalı ilçesinde karşılıklı aile ziyaretleriyle kutlanıyor. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’de yürüme engelli 14 yaşındaki Hatice Denizci’ yi evinde ziyaret ederek bayram hediyesi olarak tekerlekli sandalye ve tablet hediye etti.
Atalan Mahallesi’nde yaşayan Denizci ailesini ziyaret eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, evin 14 yaşındaki kızı Hatice için beraberinde getirdiği tekerlekli sandalyeyi ve tableti hediye verdi. Sürpriz karşısında çok duygulanan Hatice Denizci, gerçek bir bayram yaşadığını söyledi.


“AMAÇ SOSYAL DAYANIŞMADA ZİRVE YAPMAK”
Bu ve benzer ziyaretlerin aileleri motive ettiğini, bulunduğu toplumun sahiplenme duygusuyla birlikte kedilerini güvende hissetmelerini sağladığını belirten Torbalı Belediye Başkanı Görmez şunları söyledi
“ Onların hayata tutunması ve moral kazanması için herkese büyük sorumluluklar düşüyor. Biz Belediye olarak günlük sosyal hayatlarında hareket güçlüğü çeken, farklı engelleri, sağlık sorunları olan kardeşlerimizin tamamına ulaşmak istiyoruz.” Şeklinde konuştu.
 
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.